Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Unban Appeal | G.P 1.4 | Mujo Simba + Kristina Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
38828 + 46841
Players nickname
Dinac Bozzeli
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 26, 2023
Time
00:00
Proofs
xxx

ddddddddddinac

Player
Player
Dobar dan Administracijo. Dobio sam ban za G.P 1.4. Radi se o tome da sam Main acc napravio na kompu kojeg sam prije koristio (preko steam-a). Kupio sam novi komp i stariji sam dao mladjem bratu. Pa da nebi bilo mjesanja ja sam kupio GTA V na Epic Games-u, da moze on ostale igrice preko steama da igra u isto vreme. Tako da sam si Main acc samo prebacio na noviji komp, uz dojavu Muji na discord - bez njegovog odgovora. Nisam nista razmisljao o tome i mislio sam da je to ok za njega. Od dana kad sam kupio novi komp, nisam se prebacivao na stari. Muji sam samo javio da se selim uskoro, a na to mi je odgovorio da ukoliko igram na istom kompu, da je u redu. Da se vratim, Main acc sam si napravio na steam-u, na starom kompu, a twink ovde na novijem - preko Epic G. Mislim da vas nisam previse opteretio, da nisam radio previse gluposti. Ako trebate kakve dokaze, javite. Bilo bi mi drago da ponovo uzivam u igri. Nadam se Unbanu. Cao i hvala unapred!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Slazete li se za money wipe samo main acc?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom