By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Verujem da je odma otiso u SAHP da osigura.sve se vidi u pov-u dogovorili smo se da mi da pare a ja da mu vratim ukraden auto on je usao u auto i izbacio me i ubio
Kako te sjebo mene bi bilo sramotasve se vidi u pov-u dogovorili smo se da mi da pare a ja da mu vratim ukraden auto on je usao u auto i izbacio me i ubio
Nije ga sjebo nego nije ispostovao dogovor.Kako te sjebo mene bi bilo sramota
Ma samo ih kaci, ne trebaju nam skemeri na serverusve se vidi u pov-u dogovorili smo se da mi da pare a ja da mu vratim ukraden auto on je usao u auto i izbacio me i ubio
Šta si ti misleo da gleda kako mu kradu autoNije ga sjebo nego nije ispostovao dogovor.
vukasine ne pametuj, ja da sam admin ja bi ti dao permu za 1.3Bato, pravilo nije prekrseno, 1. Pg, nema? 2. Izbacio sam te iz vozila, skripta dopusta, znaci nema problema, 3. Slucajno te udarim autom jer si na sred puta, 4. Bug abuse, , Nije off topic jer sam ja okacen.
Zato nisi.vukasine ne pametuj, ja da sam admin ja bi ti dao permu za 1.3
aj tisina liceZato nisi.
da brate skripta je kada stojis ispred auta i izbacis lika ali on je isao g na auto, usao u auto i tek poslije isao putnici i izbaci igracavise je pg i fail BA nije jel to sto se desilo je po skripiti
Tebe treba perma banovati sa serveraBato, pravilo nije prekrseno, 1. Pg, nema? 2. Izbacio sam te iz vozila, skripta dopusta, znaci nema problema, 3. Slucajno te udarim autom jer si na sred puta, 4. Bug abuse, , Nije off topic jer sam ja okace