Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32462
Players nickname
Steven_Yeager
Administrators nickname
Mujo_Simba Abraham_Elkhab
Date
Aug 28, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/LVpiiyr

Stevenツ

Player
Player
Postovani Abrahame

Juce 27.08.2023 sam dobio Ban za Hakovanje od strane Muje.

Odmah nakon sto sam dobio Ban napisao sam zalbu kako bih saznao Razlog Bana, ali pritom sam dobio samo Reject na zalbi bez ikakvog navedenog razloga.
Tog momenta odmah nakon Bana sam zatrazio Pc Check i Mujo mi nista opet nije odgovorio. Odgovor je bio "Ostajes trajno banovan i ovaj ID nije appelable" ne razumem koji je razlog, pa bih zeleo da dobijem razlog bana.
Ja nikada nista Ilegalno nisam skinuo u svom Pc-u i oduvek sam bio legalan u svakoj igrici i ovo je prva Igrica u kojoj sam Banovan za Hakovanje, nikada nisam imao bilo kakve veze sa Cheatovanjem, Hakovanjem itd.

Ja sam igrac koji snima svaki Event i svaku situaciju kako bih mogao da se zastitim od Likova koji zele samo da nabiju ban nekome bez razloga, ali sam ja u svakom trenutku kada mi je bio zatrazen Pov od ikakvog eventa to dostavio na vreme i potpuno Legit.
(Kada bih ja bio cheater) ne bih nikada poslao pov i ne bih nikada dao share na Discordu a to radim uvek tako da svi znaju kako se ja pucam i da svaki moj Shoot je Legit. Cak sam toliko bio siguran da nemam nista da sam. Odmah prvi minut nakon bana napisao sam Zalbu za unban i bio siguran da cu proci jer se ne bojim da cu pasti Pc Check.

Nadam se da razumete moju stranu price i zeleo bih da dobijem Razlog zasto sam banovan, i objasnjenje ove poruke"Ostajes trajno banovan i ovaj ID nije appelable" nadam se da cete isto Pristati na Pc Check jer sam spreman na svakakve nacine da dokazem da sem 100% Legit u svakom smislu.

S Postovanjem Steven

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator

Status
Not open for further replies.
Top Bottom