Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34609
Players nickname
Pinki Paniich
Suspect ID
41305,42823
Date of violation
Aug 28, 2023
Time of violation
11 30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=zfHlNh_A3ow

Pinki2991

Player
Player
Postovanje sve se vidi u pov-u kako mi id 41305 govori da sam debil u oc svrhu,a id 42823 govori da bacam 40 metaka za revolver gde krsi 3.1,a posto je organizacija MARABUNTA molim da kurator pregleda ovo jer su bila 3+ igraca pa ako treba da se kazni neka se kazni i organizacija.Prvi pov je gde mi igrac govori da bacam 40 komada,a drugi je mi govori da sam debil.

1 pov.

2 pov

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Isjekli ste POV kako bi bili prikazani samo djelovi koje vi zelite ,a to ne smije da se radi
Na osnovu cega sam dosao do ovog zakljucak ;

POV BR 1 , zavrsava se u 23:16 gdje ste jos zivi
POV BR 2 , krece u 23:19 gdje ste mrtvi , samim time postoji 3 min izmedju gdje se nesto desava sto vi niste okacili

Takodje rjec "Debil" ako nije recena u OOC chatu / eventu / pred adminom ili u nekoj od drugih situacija koje spadaju pod OOC ne spada pod GP 3.1 / ooc vrjedjanje

Dostavite POV cjele situacije za ovo imate 12h

Svaki sledeci OffTop na ovoj zalbi rezultirat ce kaznom !​

Pinki2991

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Isjekli ste POV kako bi bili prikazani samo djelovi koje vi zelite ,a to ne smije da se radi
Na osnovu cega sam dosao do ovog zakljucak ;

POV BR 1 , zavrsava se u 23:16 gdje ste jos zivi
POV BR 2 , krece u 23:19 gdje ste mrtvi , samim time postoji 3 min izmedju gdje se nesto desava sto vi niste okacili

Takodje rjec "Debil" ako nije recena u OOC chatu / eventu / pred adminom ili u nekoj od drugih situacija koje spadaju pod OOC ne spada pod GP 3.1 / ooc vrjedjanje

Dostavite POV cjele situacije za ovo imate 12h

Svaki sledeci OffTop na ovoj zalbi rezultirat ce kaznom !​
Iskren da budem ne znam sta se desilo pa se nije snimilo jer sam ja u prvom povu ugasio i upalio,a drugi krece sto kazes u 19

Aldin Verstappen

Odbijeno

Zalba povucena a i pov cjele situacije nije dostavljen takodje​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom