Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FailRP + G.P 6.15 | ID:45655 ID:11372 ID:30062

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44525
Players nickname
Milutin Crnogorcevic
Suspect ID
45655 11372 30062
Date of violation
Aug 28, 2023
Time of violation
19:45
Proofs
https://youtu.be/SedIdSaCutI?si=S7Kvw3ui56pF1vUD

shaykk

Odmaraj se danju da noću možes spavat
Player
Smatram da je Fail RP to sto sam imao dvije puske na meni a na autoputu smo i smatram da ja G.P. 6.15 to sto me je ovaj lik ubio bez brojanja i bez razloga nadam se da ce biti kaznjeni hvala unaprijed !!!!

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Okači pov od početka cele situacije da vidi administracija kako lepo bejtaš i radiš fear rp, i cr sve vreme, i kako nas tvoj drugar gazi dok ti držimo puške na glavi. Nećeš da zaustaviš auto nakon više upozorenja dok te jure 4 puna automobila sa po 4 čoveka, a ti sam... Već sve vreme mgaš, i radiš krp. Takođe kako ti sve vreme znaš da smo mi iz familije CREW jer nam to piše na odeći, kolima ne razumem?? A preko maski ne možeš znati bilo koga od nas niti naša imena. A i sam si kažnjen za FEAR od strane admina koji je specao situaciju. Da smo nešto prekršili poslao bi i nas...

shaykk

Odmaraj se danju da noću možes spavat
Player
Okači pov od početka cele situacije da vidi administracija kako lepo bejtaš i radiš fear rp, i cr sve vreme, i kako nas tvoj drugar gazi dok ti držimo puške na glavi. Nećeš da zaustaviš auto nakon više upozorenja dok te jure 4 puna automobila sa po 4 čoveka, a ti sam... Već sve vreme mgaš, i radiš krp. Takođe kako ti sve vreme znaš da smo mi iz familije CREW jer nam to piše na odeći, kolima ne razumem?? A preko maski ne možeš znati bilo koga od nas niti naša imena. A i sam si kažnjen za FEAR od strane admina koji je specao situaciju. Da smo nešto prekršili poslao bi i nas...
Decko sta trebam da stanem ako me jure 4 automobila imam strah za zivot moram pobjec i molim Admina da se svi off topic komentari obrisu ako imaju POV neka okace

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Decko sta trebam da stanem ako me jure 4 automobila imam strah za zivot moram pobjec i molim Admina da se svi off topic komentari obrisu ako imaju POV neka okace
Upravo zato jer imaš strah trebaš da staneš, a ne da glumiš superheroja i bežiš, i usput se sudaraš u bankine i naša kola gde se ne plašiš da možeš da pogineš od sudara. Pogotovo ako si upozoren da se zaustaviš. Da te jurio jedan auto ili dva pa ajde da razumem da bežiš nego 4 automobila puna te jure i ti nemaš strah...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom