By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko sta trebam da stanem ako me jure 4 automobila imam strah za zivot moram pobjec i molim Admina da se svi off topic komentari obrisu ako imaju POV neka okaceOkači pov od početka cele situacije da vidi administracija kako lepo bejtaš i radiš fear rp, i cr sve vreme, i kako nas tvoj drugar gazi dok ti držimo puške na glavi. Nećeš da zaustaviš auto nakon više upozorenja dok te jure 4 puna automobila sa po 4 čoveka, a ti sam... Već sve vreme mgaš, i radiš krp. Takođe kako ti sve vreme znaš da smo mi iz familije CREW jer nam to piše na odeći, kolima ne razumem?? A preko maski ne možeš znati bilo koga od nas niti naša imena. A i sam si kažnjen za FEAR od strane admina koji je specao situaciju. Da smo nešto prekršili poslao bi i nas...
Upravo zato jer imaš strah trebaš da staneš, a ne da glumiš superheroja i bežiš, i usput se sudaraš u bankine i naša kola gde se ne plašiš da možeš da pogineš od sudara. Pogotovo ako si upozoren da se zaustaviš. Da te jurio jedan auto ili dva pa ajde da razumem da bežiš nego 4 automobila puna te jure i ti nemaš strah...Decko sta trebam da stanem ako me jure 4 automobila imam strah za zivot moram pobjec i molim Admina da se svi off topic komentari obrisu ako imaju POV neka okace
Proslo je dosta vise od 12 satiakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu Zakljuciti ovu žalbu.
Dostavite POV cele stuacije
Imate rok 12h
Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netočna, slobodno podnesite žalbu