Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka | Mujo Simba ( Za Abrahama )

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24227
Players nickname
Don Yeager
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 28, 2023
Time
00:00
Proofs
////

Don Jeans

Player
Player
Pozdrav, volio bi da ovo pogleda abraham jer nema smisla da pogleda onaj koji me je kaznio a u ovom slucaju to je Mujo.

Abrahame, da ti objasnim situaciju iako je znas ali nema veze.

Prekjucer Mujo me kikao i blacklistao iz administracije zbog "korumpiranosti" jer "nisam imao" POV sa intervjua vagosa koji se odrzao dan prije mog kicka i BL iz admina. POV imam cijeli od pocetka do kraka ali nemam internet koji je sposoban da to downloada i 2 put sam pokusao skinuti na youtube POV i oba dva puta kada se skine pise error koji cu vam staviti u sliku. Rekao sam muji da nisam u mogucnosti da uploadam video zato jer nemam internet koji to moze skinuti i on mi je na odgovorio "to je tvoj problem", kako je to moj problem ako JA IMAM CIJELI POV ali nemam mogucnost uploadat, okej to je proslo. Onda sam ga pitao da li mu mogu screen sherat POV na discordu jer ce mu isto trebat vremena kad ga bude gledao i kad mu ga budem sherao, on je na to odgovorio "ne, posalji", i rekao je da ako ga ne posaljem da je to za njega kao da ga nemam, a imam ga i pitam ga da mu ga share screnam. Senior Aministrator Minolina Ashford, nakon sto sam i njoj napisao da mi je error i da ne mogu uploadat POV mi je rekla "pitaj Muju da mu screen sheras" i ja sam zbog toga sto mi je ona rekla njega to pitao, jer nisam znao da moze. I ne kuzim kako je to moja korupcija ako su se oba dva curatora PUNIM GLASOM DA NICK SANTORO BUDE LIDER, bilo je jos 5 admina u voiceu samnom i Johnny Shayk tako da nikako ne moze bit korupcija. Znate i sami koliko sam bio aktivan u admina tj najaktivniji od svih u adminima osim seniorima, znate sami moj rad,trud i zalaganje kao administrator, ne trazim unblacklist za admina jer ni ne planiram vise igrat na serveru nego samo fa sagledate situaciju.

Dan nakon mog kicka i blacklista iz admina ja dobijem ban za "pomaganje citera", idem uci u igricu da odigram event i vidim da sam banan. Prvo sto idem napravit je javit se muji u dm i pitat razlog on mi napise "to ti najbolje znas" da znam se nebi javio u dm i pitao, nije mi se cilj pravit glup i javljat se bez razloga. Zanima me zbog cega sam dobio ban, kome sam tocno pomagao, kada, i oko cega tocno. Ne vjerujem da ima ikoji dokaz zato jer znam da nikome nisam nikad pomagao oko cheatova, znate i sami a i Aldin Verstappen i Minolina Ashford kad god im je sto trebalo oko znaju oni cega da sam im rekao uvijek prvi i nisam nista sakrivao bas iz tog razloga sto nisam htio dobit ban i jer nisam povezan sa nicime, igram svoju igricu i briga me sto drugi rade jer se ne volim mjesati u tude poslove. Samo bi volio znat razlog ovog bana i to je to sto ja hocu jer vjerujem da imam pravo znati razlog
Mog bana.

I dalje nakon svega i kicka i blacklista imam pun respect i postovanje za muju radi truda koji ulaze u server, al samo ovu znat razlog bana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom