Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Molba za vredjanje admina | Ivkezz Obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15
Players nickname
Djura Tigamochi
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Dec 12, 2022
Time
15:39
Proofs
https://prnt.sc/rOc6l13a5HGI

Djurke1337

Player
Player
Postovana administracijo,

Dobio sam ban pre 9 meseci za vredjanje administracije. U tom trenutku sam bio jako pogodjen odlukom dvojice administratora koja su ubrzo posle dobila i ban(ivkez i luka immortal). Bila odluka ispravna ili ne, svakako ne opravdava moje ponasanje u trenutku i jako mi je zao zbog toga. Od kad sam krenuo da igram ovu igricu pre 2 godine odmah sam je zavoleo i konstantno provodio vreme u njoj. Zbog toga sam nakon par meseci igranja na en3 poceo da ban-evadam na balkanskom serveru jer nijedan server ne moze da se poredi sa ovim.Do sada sam dobio ban na jos 3 accounta.Zao mi je zbog toga ali moja ljubav prema ovom serveru je jaca od bilo kog bana.

Tokom skoro 2 godine igranja na ovom serveru sam dobio samo jednom kaznu za pg...Prema svima sam se dobro ponasao i bio cenjena osoba na serveru, zbog toga sam i bio tri puta lider organizacije.Adminima sam uvek pokazivao iskljucivo postovanje, i uvek sam se borio da igrica bude pravedna za sve.

Ja cu ponovo igrati na ovom serveru, mozda ne sad, mozda za nedelju ili mesec...Ali cu svakako igrati sve dok ja uzivam u igri na ovom serveru.

Zbog svega gore navedenog molim vas administracijo, da pokazate dobru stranu, date jednu sansu osobi koja pravilo nije prekrsila, osobi koju su svi voleli i jedva cekali da rp-aju sa njim, osobi koja je sve od sebe dala i postavila neke standarde sto se tice vodjenja organizacije, i date mi unban kako bih mogao nastaviti uzivati u igranju igrice na ovom serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom