preti mi da ce da dodje da me nadje i da ce da me ubije od batina i da ima moje informacije
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!slazem ovo treba perma banovatipreti mi da ce da dodje da me nadje i da ce da me ubije od batina i da ima moje informacije
to je ceo povpostavi pov od pocetka do kraja
ja ti opet kazem da posaljes ceo pov, ja naravno imam ako treba licno cu ti poslat al dzaba pokusavanje namestanja bananeto je ceo pov
burazeru on mene ne moze da namesti jaci ban 30d-60d-permu sa povom koji je skratio i koji traje 30sec al on kaze da je ovo cela situacijaUf neću ipak ništa da kažem
bravo bravo vadi se na duzi pov koji ne postoji moroncinoburazeru on mene ne moze da namesti jaci ban 30d-60d-permu sa povom koji je skratio i koji traje 30sec al on kaze da je ovo cela situacija
nije lijepo da tako lazete ja sam snimio duzi pov opustenobravo bravo vadi se na duzi pov koji ne postoji moroncino
Ako se na njegovom povu vidi pravilo za koje te je okacio (pov bio 5 sekundi ili 5minuta) to je dovoljno i duzi nije potrebannije lijepo da tako lazete ja sam snimio duzi pov opusteno
postavi slobodno na povu duzem se vidi da si me doxo i prico da sam debeli gmaznije lijepo da tako lazete ja sam snimio duzi pov opusteno
a jel moguce da si ovoliki lazov, gore si rekao da je ovo pov od pocetka znaci lazes?postavi slobodno na povu duzem se vidi da si me doxo i prico da sam debeli gmaz
administracija nek odluciAko se na njegovom povu vidi pravilo za koje te je okacio (pov bio 5 sekundi ili 5minuta) to je dovoljno i duzi nije potreban
postavi onda duzi pov kad postojia jel moguce da si ovoliki lazov, gore si rekao da je ovo pov od pocetka znaci lazes?
to nije uvreda to je karaterna osobinapostavi slobodno na povu duzem se vidi da si me doxo i prico da sam debeli gmaz