zanima me pov ne cuju mu se metci a onda ne prima dmg i obratite pozornost na moj health koji odjednom nestane
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vidim kod mene na povu da ti jako lagga internet i kasnije meni sad ces i ti vidjeti povcek da odradim fam reid i kacim pov
Posalji povvidim kod mene na povu da ti jako lagga internet i kasnije meni sad ces i ti vidjeti pov
malo ne prikazuje damage nez dali je hit ili nije ali cudno je ispalo laga i meni i njemu
brate lag je u pitanju pogledaj na svom povu ja sam te pogodio dok si bio gore i tb je ucitalo instant meni je doslo da sam te pogodio ali je zakasnilo
isto ako i admin misli da je cheat neka me pc checkabrate lag je u pitanju pogledaj na svom povu ja sam te pogodio dok si bio gore i tb je ucitalo instant meni je doslo da sam te pogodio ali je zakasnilo
To se i meni desi kad pucam lika koji baguje, hitam ga i posle 2 sekunde mi se pojavi damage a desava mi se i kad ja bagujem i pucam u lika ne skidam mu damage, e sad vi se dogovorite ko je ovde bagovao
To se i meni desi kad pucam lika koji baguje, hitam ga i posle 2 sekunde mi se pojavi damage a desava mi se i kad ja bagujem i pucam u lika ne skidam mu damage, e sad vi se dogovorite ko je ovde bagovao