By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Occ vredjanje pred event reko si da je bolestansve se vidi u pov ubio nas pred pocetka eventa
ja nisam ubijao i upalio sam pov malo prije nego sta si nas sve ubiostavi gde ste vi nas ubili slobodno nemoj da se bojis ne ujedemo
dobar gunpack, nekako ti je kratka shotka veca nego bi trebala bitisve se vidi u pov ubio nas pred pocetka eventa
cuti ti niko te nista nije pitao glup si ko kOcc vredjanje pred event reko si da je bolestan
gunpack je legal kratka nije dužadobar gunpack, nekako ti je kratka shotka veca nego bi trebala biti
da da videcemo ajdegunpack je legal kratka nije duža
oces da ti na discord posaljem slike gunpack?da da videcemo ajde
svi smo mi glupi ti si pametan uzivajoces da ti na discord posaljem slike gunpack?
samo mi se ne gubite ovdje
Ček ste stvarno tolike da ne kažem šta da to smatrate uvrijedom ili ste da ne kažem šta ili ste curice jadniciOcc vredjanje pred event reko si da je bolestan
Glupa ti je ona kod kucecuti ti niko te nista nije pitao glup si ko k
eto sta on prica.decko pokri se i idi spavat nije ovo za tebeGlupa ti je ona kod kuce
krene da me cepa tvojaa voli doticni da ubija tako pred fabriku , nije mu to prvi put , izgleda da tad krenu da ga cepaju njegovi demoni
Aj npcu idi spavati i ne seri rađe si nađi djevojku, igraj fudbal, treniraj ili nešto a ne ko npc blejati celi dan na igricamakrene da me cepa tvoja
blejim sa tvojomAj npcu idi spavati i ne seri rađe si nađi djevojku, igraj fudbal, treniraj ili nešto a ne ko npc blejati celi dan na igricama
Da s mojom kit...blejim sa tvojom
sine ajmo mleko i na spavanje sutra se ide u skolicukrene da me cepa tvoja
posle skole me zvala tvoja da je mazim malosine ajmo mleko i na spavanje sutra se ide u skolicu