doxuje me za Izgled u rl kaze mi da nemam zube i da vadim kurac na kameri i tjt I
I da se zna pricamo OOC a ne ic celo vreme pricamo ooc
dok sam se presvlacio bila mi je upaljena kamera a nisam znao bio sam ingame i vidio sam se gol na kameri na discordu i sad mi je to spomenuo ingame itd to znaci da doxuje plus je bio napravio forum nalog i okacio zalbu na forumu sa tim slikama znaci doxo me je i na forumu pa sad je kreno i ingame molim vas da se resi ovo i konstanto krsi pravila ima vec 10listi na forumu ja bi ovo blacklisto a ne bano
a igrac je vec bio banovan za 2 puta padanje pc check
Plus NO POV: Approved - Possible Cheat I ID 16688
CHEAT : Approved - CHEAT I 16688
tako da vidi se da krsi uvek veca pravila i da mislim da ovome treba da se dovede kraj
SVAKI OFFTOPIC KOMENTAR DA BUDE KAZNJEN
I da se zna pricamo OOC a ne ic celo vreme pricamo ooc
dok sam se presvlacio bila mi je upaljena kamera a nisam znao bio sam ingame i vidio sam se gol na kameri na discordu i sad mi je to spomenuo ingame itd to znaci da doxuje plus je bio napravio forum nalog i okacio zalbu na forumu sa tim slikama znaci doxo me je i na forumu pa sad je kreno i ingame molim vas da se resi ovo i konstanto krsi pravila ima vec 10listi na forumu ja bi ovo blacklisto a ne bano
a igrac je vec bio banovan za 2 puta padanje pc check
Plus NO POV: Approved - Possible Cheat I ID 16688
CHEAT : Approved - CHEAT I 16688
tako da vidi se da krsi uvek veca pravila i da mislim da ovome treba da se dovede kraj
SVAKI OFFTOPIC KOMENTAR DA BUDE KAZNJEN