By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da da, i onda te dignu i kažu ti da ne dižeš nas, i ti staneš i gledaš i onda kad je trebalo da ih pucaš ti uzmeš i pucaš izmedju njih, a mogao si ih onesvetiti 10 puta do tadai onaj koi me je nazvao goxi radio je mg
Nisi ih pucao i ako jesi opalio si dva metka i onda vise ne pucas po njima i to sto si pucao pucao si pored njih i onda bjezis unutra niti si poslao lokal ni global ja ne znam sto ti pričaš koji bog vidi se da si korumpiranburaz ja sam bio zvao 10-10 i vidi se na kraju kako sam pucao te likove tako da ja ne znam sta ti kacis
Dada da sto nisi okacio onda svoj pov na forumi onaj koi me je nazvao goxi radio je mg
pod 1 nauci sta je korupcija pa onda govori nestoNisi ih pucao i ako jesi opalio si dva metka i onda vise ne pucas po njima i to sto si pucao pucao si pored njih i onda bjezis unutra niti si poslao lokal ni global ja ne znam sto ti pričaš koji bog vidi se da si korumpiran
da da pucam izmedjuDa da, i onda te dignu i kažu ti da ne dižeš nas, i ti staneš i gledaš i onda kad je trebalo da ih pucaš ti uzmeš i pucaš izmedju njih, a mogao si ih onesvetiti 10 puta do tada
Ajde ne smaraj i pusti admine da vide sami svojim očima i da odluče.pod 1 nauci sta je korupcija pa onda govori nesto
Ajde bre dečko na spavanje vreme ti je, svi smo okačeni već ne znam šta kačiš smaraš samoID: 43250 Puca i ubija bez odbrojavanja te diže sa revolverom bez biografije čini mi se , takođe gospodin ne prestaje da priča dok je onesvešćen
ID: 16929 possible cheat ubija palicom kao da je ne znam sta, mada to nek administracija odluči + generalno pravilo 6.15.
ID: 18743 takođe generalno pravilo 6.15. pucanje bez odbrojavanja
ID: 12404 generalno pravilo 6.4, očigledno je bio zaposlenik vlade koji ih pušta da nas ubijaju bez da njih puca, a poznaju se jer: ga zovu imenom, ne ubijaju ga i kad ga onesveste, dižu ga i on "staje na njihovu stranu" sve se može videti na sniku, te je to korumpiranost.
Samo par sati kasnije, izgleda opet ista grupica, ali ovaj posebno43250 opet krsi g.p. 6.15
ja sam pucao te likove tamo iza zida
reci muAjde bre dečko na spavanje vreme ti je, svi smo okačeni već ne znam šta kačiš smaraš samo
I drugo vidi se da nije nikakav cheat nego su ti skinuli pancir i vidi se da te nisam iz prve ubio sa palicom Bio si na manje od pola HPID: 43250 Puca i ubija bez odbrojavanja te diže sa revolverom bez biografije čini mi se , takođe gospodin ne prestaje da priča dok je onesvešćen
ID: 16929 possible cheat ubija palicom kao da je ne znam sta, mada to nek administracija odluči + generalno pravilo 6.15.
ID: 12404 generalno pravilo 6.4, očigledno je bio zaposlenik vlade koji ih pušta da nas ubijaju bez da njih puca, a poznaju se jer: ga zovu imenom, ne ubijaju ga i kad ga onesveste, dižu ga i on "staje na njihovu stranu" sve se može videti na sniku, te je to korumpiranost.
Samo par sati kasnije, izgleda opet ista grupica, ali ovaj posebno43250 opet krsi g.p. 6.15
Idiote nauci razliku između dečka i cure znaš jer vidim da nisi bas bistarAjde bre dečko na spavanje vreme ti je, svi smo okačeni već ne znam šta kačiš smaraš samo
Treće radiš selfreport jer si sam krenuo da pucaš bez brojanja mi nismo prvi krenuliID: 43250 Puca i ubija bez odbrojavanja te diže sa revolverom bez biografije čini mi se , takođe gospodin ne prestaje da priča dok je onesvešćen
Jel te pitao neko nešto mislim da nije, i nemoj se dzabe blamirati da sam hteo da napišem curo napisao bi Al jbg to je ono kad nemaš šta da kazeš žao mi te je stvarnoIdiote nauci razliku između dečka i cure znaš jer vidim da nisi bas bistar
krenuo je onaj pozadi prvi da puca, i to se vidi, ajde ne smarajTreće radiš selfreport jer si sam krenuo da pucaš bez brojanja mi nismo prvi krenuli