ti uzmi pa ga kači, radi šta želiš, al to ja nisamgle ovako mene kacis za korupciju a vas lik korumpiran uvodi lika u zatvor i pusta ga u teretanu bravo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ti uzmi pa ga kači, radi šta želiš, al to ja nisamgle ovako mene kacis za korupciju a vas lik korumpiran uvodi lika u zatvor i pusta ga u teretanu bravo
Kačen je već za to, i ajde ne smaraj, gledaj svoja posla, a da, nemaš ih jer si popio bl u vladikacis 16929 za cheat a to nije cheat bravo druze
haahhaahahhakrenuo je onaj pozadi prvi da puca, i to se vidi, ajde ne smaraj
BL u Vladi nema apsulutno nista sa ovom zalbom nalazis random stvari neke da pisesKačen je već za to, i ajde ne smaraj, gledaj svoja posla, a da, nemaš ih jer si popio bl u vladi
Opasna ekipa hahahahaJa koliko znam ova ekipa je veoma poznata adminima i forumu
BL u Vladi nema apsulutno nista sa ovom zalbom nalazis random stvari neke da
Fear rp* al ocigledno saradjujes sa njima tako da ono, bolje se brani cutanjemi to je fair rp njih je 3 moram da imam strah za zivot ne znam sta pricas ti
Vi ženu ne možete pobijediti u raspravi bolje odustaniteFear rp* al ocigledno saradjujes sa njima tako da ono, bolje se brani cutanjem
Ja se ne branimFear rp* al ocigledno saradjujes sa njima tako da ono, bolje se brani cutanjem
eto sta on prica ja se ne branim to je fair njih je 3 ja sam samVi ženu ne možete pobijediti u raspravi bolje odustanite
Ne moram ja njemu odbrojati ako su oni prvi potegli oružije na nas i krenuli pucati, a kao što vidiš moji metkovi su usmereni ka čoveku koji me pucaa ti malo pripazi sta si ti uradila pucas na lika bez brojanja
Upravu siNe moram ja njemu odbrojati ako su oni prvi potegli oružije na nas i krenuli pucati, a kao što vidiš moji metkovi su usmereni ka čoveku koji me puca