By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!niko tebe ne bi pucaoNe moram ja njemu odbrojati ako su oni prvi potegli oružije na nas i krenuli pucati, a kao što vidiš moji metkovi su usmereni ka čoveku koji me puca
videla samniko tebe ne bi pucao
Tako je odustanite visite da je opasna zenavidela sam
Dobro je druze prestaniTako je odustanite visite da je opasna zena
Ako neću?Dobro je druze prestani
a znass li koliko smarasAko neću?
Ne radi se tako, uzmeš PDA i pritisneš crveno dugme i onda se dereš na radio masovan 10-10 docaj de buraz ako si pametan ja sam bio pisao 10-10
Ne ukoliko se već puca po njimaOke,
1. Fibovac nema korumpiranu a hapsi sama. To je odma fear.
2. Doc službenik je korumpiran jer ne šalje global, a koliko sam čuo i ne poziva na radio pomoć i verovatno je on i pustio lica da udju u doc.
3. Lik sa palicom nema cheat jer je fibovac imao baš malo hp-a
4. 43250 radi MG jer prepoznaje doc službenika a ovaj nosi balaklavu. Radi PG jer priča dok je mrtav plus diže sa revom.
5. Svi rade G.P 6.15 jer koliko sam ja upoznat mora da se izdaju naredbe i da se broji van geta pre pucanja što važi i za fibovca i DOC službenika.
nitko ih nie pustio kao sto znas mozda je ostala kapija otkljucana ima i nacin da se preskoci i da se udje u doc bajo moj kaka korupcijaOke,
1. Fibovac nema korumpiranu a hapsi sama. To je odma fear.
2. Doc službenik je korumpiran jer ne šalje global, a koliko sam čuo i ne poziva na radio pomoć i verovatno je on i pustio lica da udju u doc.
3. Lik sa palicom nema cheat jer je fibovac imao baš malo hp-a
4. 43250 radi MG jer prepoznaje doc službenika a ovaj nosi balaklavu. Radi PG jer priča dok je mrtav plus diže sa revom.
5. Svi rade G.P 6.15 jer koliko sam ja upoznat mora da se izdaju naredbe i da se broji van geta pre pucanja što važi i za fibovca i DOC službenika.
Sam sam emsovac nije mi koleginicamalo bolje pogledaj pov tvoja koleginica puca lika bez brojanja sta ima tu da se prica
nisam rekao tebiSam sam emsovac nije mi koleginica