Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47025
Players nickname
Valentina Lala
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 30, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/471126/

Nikola Dunjic

Player
Player
Oke,
1. Fibovac nema korumpiranu a hapsi sama. To je odma fear.
2. Doc službenik je korumpiran jer ne šalje global, a koliko sam čuo i ne poziva na radio pomoć i verovatno je on i pustio lica da udju u doc.
3. Lik sa palicom nema cheat jer je fibovac imao baš malo hp-a
4. 43250 radi MG jer prepoznaje doc službenika a ovaj nosi balaklavu. Radi PG jer priča dok je mrtav plus diže sa revom.
5. Svi rade G.P 6.15 jer koliko sam ja upoznat mora da se izdaju naredbe i da se broji van geta pre pucanja što važi i za fibovca i DOC službenika.

Daniel123

Player
Player
Oke,
2. Doc službenik je korumpiran jer ne šalje global, a koliko sam čuo i ne poziva na radio pomoć i verovatno je on i pustio lica da udju u doc.
4. 43250 radi MG jer prepoznaje doc službenika a ovaj nosi balaklavu. Radi PG jer priča dok je mrtav plus diže sa revom.
5. Svi rade G.P 6.15 jer koliko sam ja upoznat mora da se izdaju naredbe i da se broji van geta pre pucanja što važi i za fibovca i DOC službenika.
Ne ukoliko se već puca po njima

2Harry3

𝓗
Player
malo bolje pogledaj pov tvoja koleginica puca lika bez brojanja sta ima tu da se prica:p

2Harry3

𝓗
Player
Oke,
nitko ih nie pustio kao sto znas mozda je ostala kapija otkljucana ima i nacin da se preskoci i da se udje u doc bajo moj kaka korupcija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom