sve se vidi na povu vise od troje pucaju gg warn na fam SVAKI OFFTOPIC KOMENTAR NEKA BUDE KAZNJEN HVALA UNAPRJED.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jesi ti taj koji ukrade outfit i pravi se da je on napravio? ili samo da znam mozda sam se zajebosve se vidi na povu vise od troje pucaju gg warn na fam SVAKI OFFTOPIC KOMENTAR NEKA BUDE KAZNJEN HVALA UNAPRJED.
jesi ti taj koji si me molio da udjem u ebk ispred arene,molim?jesi ti taj koji ukrade outfit i pravi se da je on napravio? ili samo da znam mozda sam se zajebo
sosa napravi outfit za 2 dana filip isti taj outfit samo stavi ime svoje gore i momci vidi sta sam napravio abhaahhahahajesi ti taj koji si me molio da udjem u ebk ispred arene,molim?
Nisam znao da si doktor hvalaja nemogu vjerovati koliko si ti filipe zapravo bolestan.Za svoje dobro i dobro drugih potraลพi pomoฤ.Hvala!!!
e za par dana ce sosa novi outfit napravit pa pisi bobiju ili nekome da ti posalje ahahahahhahahaNisam znao da si doktor hvala
vjeruj mi za tebe ne treba biti doktor da se vidi da si bolestanNisam znao da si doktor hvala
ae hvala na informaciju i ne moli me sledeci put da dodjemo u ebk i sam znas da necemoe za par dana ce sosa novi outfit napravit pa pisi bobiju ili nekome da ti posalje ahahahahhahaha
molim te brt posalji mi outfit da ja napravim svoj od togaae hvala na informaciju i ne moli me sledeci put da dodjemo u ebk i sam znas da necemo
ae dmaj me na discordumolim te brt posalji mi outfit da ja napravim svoj od toga
radi me tvoja kOvo radi ljubommora ahahahahhahahahahahahahahah
Looooooooool boli ga k da dodjes u ebk. Sledeci put nemoj da mi places pred inf mooolim?ae hvala na informaciju i ne moli me sledeci put da dodjemo u ebk i sam znas da necemo
placem pred inf HAHAHAHAHLooooooooool boli ga k da dodjes u ebk. Sledeci put nemoj da mi places pred inf mooolim?
Vrati se na cit nemas ruke svakakoplacem pred inf HAHAHAHAH
niko ne zna ko si ti nonamer , molim?Vrati se na cit nemas ruke svakako
Pitaj drugare iz fam bice ti jasnije al samo one ispod 3k idniko ne zna ko si ti nonamer , molim?
Ajde dopisi recenicu ili si se malo usroradi me tvoja k