Sve u POV-u. Odstranite gamad sa servera.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne vidim nacionalizam tu ?evo ga i tvoj nacionalizam
Tako je, i kad je on napisao bok u OOC chat i pustio Hrvatske nacionalisticke ratnozlocinacke pesme, ja sam onda napisao "Kad sam cuo bok sve mi je jasno." Dzaba vam, bahami mu ne ginu. 15 godina ima, i on je neki nacionalista, tad se nije ni rodio kad se to sve dogadjalo.bok je hrvatska rijec, ti si ga uz to ooc vrjedjo
ne to si reko prije i onda se meni pustila pjesmaTako je, i kad je on napisao bok u OOC chat i pustio Hrvatske nacionalisticke ratnozlocinacke pesme, ja sam onda napisao "Kad sam cuo bok sve mi je jasno." Dzaba vam, bahami mu ne ginu. 15 godina ima, i on je neki nacionalista, tad se nije ni rodio kad se to sve dogadjalo.
Slucajno ti se pustila pesma jel ?ne to si reko prije i onda se meni pustila pjesma
pa da na playlisti mi je jbgSlucajno ti se pustila pesma jel ?
HAHAHAHHAHAHAHAHHApa da na playlisti mi je jbg
Nisi bio toliko hrabar kad si bio tamo. Sad samo ispadas smesan. Da si je slucajno pustio odmah bi je i ugasio, a ne dva puta je pustao i trckarao oko mene namerno. Bolje se ne ukopavaj.pa nebi je sigurno namjerno pustil
Čekamo odgovor Admina.Ja u nijednom dijelu nisam lago
Ozbiljnooo?Čekamo odgovor Admina.
Da, i ne mešaj se, dete.
Dete si, nego šta si. Za mene si dete.ne nazivaj me detetom