Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48333
Players nickname
Kendi_Kendijanovic
Administrators nickname
Karlito
Date
Aug 30, 2023
Time
10:10
Proofs
//

Kendi

Player
Player
Ovako, ja nesto da vidim na telefonu i pogledam na monitor vidim lik me ubio ispred moje fam skroz random. I nista ja zovem admina i kazu da okacim pov. Ja se iznerviram jer je lik ispred mene i rdma. Nakon 2 min posaljem ponovo i oni opet kazu pov na forum a lijepo sam objasnio da je jos ispred mene i rdma. I zatim on odgovara nakon 5 minuta da imam u obziru da nisam jedini koji trazi pomoc(naravno znam to) i kaze da dolazi. Medjutim u to vrijeme sam se vec respawno i ja iz frustracije napisem da on baci obzira da nekad dodje i pogleda report. I vise se ni ne sjecam, uglavnom ja se jako izvinjavam na to sto sam uradio, nisam stvarno mislio "vrijedat admina" nit sam vrijedao.
Samo sam rekao "da nekad dodje" na report i "ma bezi be". Izvinjavam se jako i zelio bi unban jer mi se jako igra na serveru i nece se vise ponovit. Dobio sam mute na 120m za zahtjev. Jos jednom se izvinjavam i molio bi za unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom