Brojao mi je a nije drzao oruzje upereno prema meni,nego je na radio brojao. Sinoc je meni zalba odbijena jer navodno nisam drzao oruzje upereno u njega. tako da molim da se ovo kazni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dečko ima oružje u ruci i broji ti pet sekundi niko od vas nema oružje tako da njega ne treba biti strah treba biti vas strah jer čovjek ima oružje a vi neBrojao mi je a nije drzao oruzje upereno prema meni,nego je na radio brojao. Sinoc je meni zalba odbijena jer navodno nisam drzao oruzje upereno u njega. tako da molim da se ovo kazni.
Opet ti je brojao a ti ga kacis za G.P.6.15. Druze ti nauci malo pravilaBrojao mi je a nije drzao oruzje upereno prema meni,nego je na radio brojao. Sinoc je meni zalba odbijena jer navodno nisam drzao oruzje upereno u njega. tako da molim da se ovo kazni.
Nauci ti pravila decko nemoze on brojati sam na njih trojicu i brojiti na radio di to ima jos da se broji na radio i sve se dobro vidi decko se ne boji za svoj zivot sam protiv trojice svaka mu cas moracete i mene malo ti vasih pravila naucitiDečko ima oružje u ruci i broji ti pet sekundi niko od vas nema oružje tako da njega ne treba biti strah treba biti vas strah jer čovjek ima oružje a vi ne
Nauci ti pravila decko nemoze on brojati sam na njih trojicu i brojiti na radio di to ima jos da se broji na radio i sve se dobro vidi decko se ne boji za svoj zivot sam protiv trojice svaka mu cas moracete i mene malo ti vasih pravila nauciti i jos ne drzi pisloj uperen u njih da im broji s pistoljom broji na radio svaka mu cas
meni je odbijeno jer nisam drzao oruzje na njemu,nego sam tracao oko lika i brojao. takodjer brojao je na radiju,i ne drzeci oruzje u nas. a i sam je brojao na nas 3Opet ti je brojao a ti ga kacis za G.P.6.15. Druze ti nauci malo pravila
Kako mislis oni nemaju straha staje ima njih vise ili ti duplo vidis bice da imas stakla od naocalo debljine kao dno od tegleVi nemate strah za zivoti