Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12746
Players nickname
Kalaznjutn Hasmasn
Suspect ID
16011
Date of violation
Sep 1, 2023
Time of violation
15:53
Proofs
https://youtu.be/4ZgHvJTh4Zg

Daniel123

Player
Player
Brojao mi je a nije drzao oruzje upereno prema meni,nego je na radio brojao. Sinoc je meni zalba odbijena jer navodno nisam drzao oruzje upereno u njega. tako da molim da se ovo kazni.
Dečko ima oružje u ruci i broji ti pet sekundi niko od vas nema oružje tako da njega ne treba biti strah treba biti vas strah jer čovjek ima oružje a vi ne

Ljubica Krsta

Player
Player
Dečko ima oružje u ruci i broji ti pet sekundi niko od vas nema oružje tako da njega ne treba biti strah treba biti vas strah jer čovjek ima oružje a vi ne
Nauci ti pravila decko nemoze on brojati sam na njih trojicu i brojiti na radio di to ima jos da se broji na radio i sve se dobro vidi decko se ne boji za svoj zivot sam protiv trojice svaka mu cas moracete i mene malo ti vasih pravila nauciti

Ljubica Krsta

Player
Player
Nauci ti pravila decko nemoze on brojati sam na njih trojicu i brojiti na radio di to ima jos da se broji na radio i sve se dobro vidi decko se ne boji za svoj zivot sam protiv trojice svaka mu cas moracete i mene malo ti vasih pravila nauciti i jos ne drzi pisloj uperen u njih da im broji s pistoljom broji na radio svaka mu cas

Valar Daddy

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Lepo vam je odbrojao 5 sekundi i zajedno sa drugim clanom porodice ubio. FearRP nije iz tog razloga sto on ima oruzije u rukama dok niko od vas 3 nema + ste u njegovom fam house-u.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom