Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32885
Players nickname
Dragan Gago
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 1, 2023
Time of violation
18:55
Proofs
https://youtu.be/O6uwaxhtM7M

Stefan IrOnIc

Player
Player
pjevanje nad mrtvim tijelom kao sto ti kazes a vidim da nisi upucen u igricu u opste pa daj da te malo da naucim nesto lepo ti pise da imas jos 2 minuta i nekoliko sekundi pre nego sto umres a ti si trenutno povredjen i mozes da me slusas i sve,tako da ja ne vidim nikakav razlog sto ne bi pevao ako se osecam lepo,a to za skakanje mora da imas celosni dokaz da sam ja pao na zemji i da to nisam preziveo,hvala.

Daniel123

Player
Player
G.P. 6.15 SVI ne cuje se da itko broji
21825 pjeva nad mrtvim tijelom i takodjer pri kraju videa se vidi gdje skace sa krova,sumnjam da to moze prezivjeti
24802 takodjer skace sa krova
7156 sa sotkom kupi panele PG
Nema animacije kad se kupe paneli sta ti kacis ajde ne sramoti se sa svojim glupostima

Dragan Gagy

Player
Player
POV gde sam brojao a vi pucate bez 5 sec

kralju meni je zalba odbijena radi istog nacina jer nisam drzao oruzje u covjeka dok sam brojao. a ti si trcao i brojao tako da ne vrijedi ti to brojanje. i brojis 2 a ti sam tvoji su daleko bili

Daniel123

Player
Player
kralju meni je zalba odbijena radi istog nacina jer nisam drzao oruzje u covjeka dok sam brojao. a ti si trcao i brojao tako da ne vrijedi ti to brojanje. i brojis 2 a ti sam tvoji su daleko bili
Ajde šuti vise jer očito nisi osebi prisebi saberu se malo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom