Ne broji i nema strah za zivot ide na nas dvojicu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druze mozes ti nesto napraviti bez foruma ili si samo forum warior takoder MISLIM da si ti decko umobolni degenerik koji je nesposoban da napravi ista bez foruma jer ne mozes nista napraviti bez forum ne mogu da to potvrdim takoder to je samo moje MISLJENJENe broji i nema strah za zivot ide na nas dvojicu
mozes ti reci sta oces al opet ti je to 6.15 zzculo se kako brojim nego je krug mali, cuje se 5, i onda se ne cuje, jer je krug mali
vazi vazimozes ti reci sta oces al opet ti je to 6.15 zz
Ja mislim da si ti njegov pas a i to se vidi pesomozes ti reci sta oces al opet ti je to 6.15 zz
idi bolje tamo zovi 10-10 svoje fibovce kad ti neko krade panele jer ste nesposobni nekog sami ubit. zzDruze mozes ti nesto napraviti bez foruma ili si samo forum warior takoder MISLIM da si ti decko umobolni degenerik koji je nesposoban da napravi ista bez foruma jer ne mozes nista napraviti bez forum ne mogu da to potvrdim takoder to je samo moje MISLJENJE
ne vire meni pertle iz necije guzice radi para i ranka. zzJa mislim da si ti njegov pas a i to se vidi peso
Ja vam dajem komplimente ja vas ne vvrijedammolim te se vredjanje strogo kazni,jer ovaj momak konstatno vrijedja
Pa da koliko si se uvukone vire meni pertle iz necije guzice radi para i ranka. zz