Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
4279
Players nickname
Vasilije Djurasinovic
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Sep 2, 2023
Time
12:31
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/472391/#post-1722985

Remaaa

Player
Player
ja sam okacio nekog lika za pzz 1.1 kad me ubio kod bunkera i ovaj administrator je nekako zakljucio da sam ja snimao obs ili cime vec a snimljeno je nvidia experiencom i svaki ticket sto sam napravio je snimljen nvidia experiencom i nikad nisam dobijao ban za 6.17 osim sad i ja ne vidim gde je ona videla ovde neki sloj da nije snimljen? evo vam taj ticket pa vi pogledajte Rejected - PZZ 1.1 39061

Remaaa

Player
Player
jedino ako ste mislili na ovo na kraju videa gde klikcem strelicom negde i valjda ste mislili da sam alt tabovan ili sta vec nisam bio alt tabovan jer nvidia experience snima sve slojeve uvek ta strelica uvek izadje kad vas neko ubije jer kako bi drugacije kliknuli pozovite hitnu pomoc i to sam random kliknuo nesto jer sam se iznervirao i onda sam samo kliknuo alt 1 da bi save instant replay sto se i cuje po kliku tastera i vidi se kako krece rev da mi se sklanja iz ruke evo vam proof

Remaaa

Player
Player
sad sam skontao da mogu samo da uploadam ceo video od 5 min a ne onaj od 30 sec gde se ne vidi da zapravo snimam sve slojeve evo vam video gde se vidi da alt tabujem i na discordu se dop sa drugom i svi slojevi se snimaju ako vam ovo nije dovoljno dokaza ne znam sta jeste izvolite:

Remaaa

Player
Player
i to kad sam kliknuo lik me je dovrsio i strelica je naravno nestala jer kad krvaris strelica je tu da bi mogao da stisnes pozovite hitnu pomoc i lik me dovrsio i strelica je nestala jer sam se respawn u bolnici logino testirajte to i sami

Remaaa

Player
Player
evo vam puno zalbi koji su dobili ban za isti razlog kao i ja:
ima jos puno ali me mrzi da trazim samo na ovo da nadjem sam potrosio pola sata

Top Bottom