Sve u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde FORUM WARIOR smiri se i prekini glumiti nekoga i nesto kad si niko i nista decko spusti se na zemlju maloSve u povu
eto steta bas sam te mislio pocastiti demorganom
A jesi pametan nema sta ljudi ti broje a ti se penjes na krov svaka ti casajde FORUM WARIOR smiri se i prekini glumiti nekoga i nesto kad si niko i nista decko spusti se na zemlju malo
I jos si ga mutiro da ne cujes da broji pa da mozes kaciti kako ti nije brojao
Ako si ti pao tako nisko da ti to radiš to ne znaci da smo svi takviI jos si ga mutiro da ne cujes da broji pa da mozes kaciti kako ti nije brojao
Malo si se zeznuoeto steta bas sam te mislio pocastiti demorganom
Ja da padnem na to sta vi radite nikada i ja nisam nikako u njihovoj familijiAko si ti pao tako nisko da ti to radiš to ne znaci da smo svi takvi
Da ga je mutirao stajao bi crveni iznad njega sa iksom pored, ali s obzirom da nema toga ocigledno ga nije mutiraoI jos si ga mutiro da ne cujes da broji pa da mozes kaciti kako ti nije brojao
sve 5 nije se culo i to je to. greske se desavajuu,sreca pa je snimio inace bi ispao krivDa ga je mutirao stajao bi crveni iznad njega sa iksom pored, ali s obzirom da nema toga ocigledno ga nije mutirao