Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15846
Players nickname
John Sopranoo
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Sep 3, 2023
Time
19:41
Proofs
https://imgur.com/T0Gd4Mi

John Soprano

Player
Player
Danas oko 20h sam dobio ban 30 dana zbog nekog razloga koji neznam.Ali predpostavljam zato sto smo ja i prijatelj prebacili patike koje se nemogu prenjeti.to smo radili samo kako bih provjerili jel se mogu prenositi.Poslije tog sam mu vratio.Jako mi je zao sto sam to uradio ali nije bila losa namera niti bug abuse.Volio bih da dobijem unban zbog novog automobila te grand coinsa.Jako bih bio sretan kada bih dobio unban

John Soprano

Player
Player
znam da smo pogrijesili ali ne iz lose namjere,mozete provjeriti u logovima da smo samo pokusali jer su nam ljudi govorili da samo probamo

John Soprano

Player
Player
Danas oko 20h dobio sam ban 30 dana zbog nekog razloga koji neznam.Ali pretpostavljam zato što smo ja i prijatelj prebacili patike koje se ne mogu prenjeti.to smo radili samo kako bih provjerili jel se mogu prenositi.Poslije tog sam mu se vratio.Jako mi je zao što sam to uradio ali nije bila loša namera niti bug abuse.Volio bih da dobijem unban zbog novog automobila te grand coinsa.Jako bih bio sretan kada bih dobio u
jako bih volio da dobijem unban

John Soprano

Player
Player
Jako puno bih volio nastaviti igrati dok traju GC jer sam stvarno zavolio igru te mi je postala dnevna rutina.I jako se trudim da je igram.

John Soprano

Player
Player
meni to nije bug abuse jer nismo ništa iskoristili u našu korist zato što su mu odmah vracene patke

Status
Not open for further replies.
Top Bottom