Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27955
Players nickname
Pedja Dostojevskii
Suspect ID
46506, 41889, 20292
Date of violation
Sep 3, 2023
Time of violation
21:23
Proofs
https://youtu.be/vRwkpUoeFqE

Pedja Dostojevski

Boss
Player
Sve se vidi u povu i na dokazu. Stavio sam na discord da prodajem pancire i doticni gospodin iz fiba(ID 46506) mi se javio na discordu sto mozete videti u prilozenom dokazu i dogovorio je vreme kad ce da kupi pancire. Medjutim je on tu informaciju da ja imam pancire dobio preko discorda i preneo svim svojim drugarima iz fiba time je napravio mass MG i odjednom se pojavljuje 4 zaposlenika fiba ispred moje kuce. Nadam se da ce i organizacija biti kaznjena kao i igrac koji je preneo informaciju.
dokaz o chat-u

Last edited:

ItsAlex

сука блять
Player
Javio sam ti se sa screen shotom koji si ti poslao na grandov marketplace (diskord server vezan za prodavanje stvari ingame) koji mozemo mi iz state-a da koristimo kako bih nahvatali nekoga i odradili ga,gubis vreme po forumima i pravis se pametan a radis lta cim skontas da te hapsimo…znas da nisi ni prvi ni poslednji koji ce biti odradjen…CYA

ItsAlex

сука блять
Player
i da,ako nisi znao grand marketplace spada pod IC stvar.Sledeci put pazi kome sta prodajes…ako uopste imas sta vise da prodas

Pedja Dostojevski

Boss
Player
Javio sam ti se sa screen shotom koji si ti poslao na grandov marketplace (diskord server vezan za prodavanje stvari ingame) koji mozemo mi iz state-a da koristimo kako bih nahvatali nekoga i odradili ga,gubis vreme po forumima i pravis se pametan a radis lta cim skontas da te hapsimo…znas da nisi ni prvi ni poslednji koji ce biti odradjen…CYA
nije bilo postavljeno na discord marketplace nego na drugom serveru

ItsAlex

сука блять
Player
Samo da ti kazem da to sto si obrisao post sa dc-a samo tebi pravi vecu frku,admini mogu da vide ko je sta kacio u odredjeno vreme…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom