samo zelim pov od decka
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma nisu se oni razbudili pa ga razguzio i zali se za cit , sta sad svako ko me pobedi ima cit jbt , dal je to sad tako ko oce 1v1 ko me pobedi ide pov reqZa kakve gluposti se trazi pov...
Bravo Dragane
aj stvarno mi reci jesi ti normalan za sta trazis POV kad viids da je clean kill mani se ti ovog posla nije to za tebeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 43100
Imate rok 20 sati.
Najgore što nema zvuk sav bajo. layeri se tresuEvo izvolite moj POV
Nmg trenutno doci do kompa imam nekih obavezaNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 43100 sa kompletnog eventa
Imate rok 8 sati
Decko te LEPO rokno ti sta neznas da se pucas to Nije njegov posaosamo zelim pov od decka
dragan ocistio decka, svaka cast za dragana, a za ovoga druze cisti kill, vidi se sve kako te puca i koliko ima decko aim controlJa msm da je taj POV dovoljan , cim je njegovih 15 sec dovoljno moje nije ?
Baš tako pohvale za Dragana a za tebe koji tražiš pov request bolje povući nemoj da se sramotisdragan ocistio decka, svaka cast za dragana, a za ovoga druze cisti kill, vidi se sve kako te puca i koliko ima decko aim control