Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46317
Players nickname
Glen Wilder
Administrators nickname
Milojica Bumba i Johnny S
Date
Sep 4, 2023
Time
13:47
Proofs
https://imgur.com/a/9jkVgU5

Gazim Odiamo

Player
Player
Likovi su na osnovu mojih dokaza mene kaznili.Molim neka prikazu svoje dokaze!A ne da uzimaju iz mojih dokaza i kace na osnovu mojih pravila ima da povucu zalbu! I da se ovo rjesi sto prije.Ovo ne moze na osnovu mojih dokaza da uzimaju i mene osude.Sto nisu sposobni da otvore dokaze i ukljuce zvuk to je njihov problem.Molim da mene izvade iz kazne i da se ovo rjesi sto prije.Admin nema pravo da me kazne na ovakav nacin stvarno je bezveze da na osnovu mojih dokaza me kazni i stavi u jail.

Gazim Odiamo

Player
Player
Jos da nadodam admini niti znaju sta je bilo prije ovog a kaznjavaju isto na moje dokaze.Lik je dosao i 10 puta nas udara autom i remeti nam rad.I 3 puta sam mu govorio da stane nakon toga nista nije hteo da uradi.I Oni me na osnovu toga kazne.Ovo stvarno molim da rjesite.
Evo link gdje sam se zalio na lika sto je uradio CL.Brojali mu jesmo sekunde to sto je on bezao sam je kriv.

Anja Plavsic

Player
Player
Brojali smo ovdje 5 sekundi i upozoravali, molim Vas da se ovo revidira. Evidentno je da je da smo brojali 5 sekundi i lik je napravio latinicu, što je vidljivo. Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom