Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39013
Players nickname
Conee Jefftic
Administrators nickname
Nepal Fedorov
Date
Sep 4, 2023
Time
23:00
Proofs
https://imgur.com/a/k4bAPNU

Conee

Player
Player
Bio sam u ghetu sa drustvom iz familije robali smo i sve po procesu i od jednom sam dobio ban za anticheat od admina Napala Fedorova ja ne znam zasto mislim da je greska zato sto nikad nisam skidao nikakave chitove a kamoli ih koristio,niti bilo sta sto nije dozvoljeno ja bi voleo da to proverite i resite jel igram jako dugo na ovom projektu i jako mi se svidja igrati na njemu,imam dosta drustva s kojima igram zato vas molim da to resite sto pre.
Hvala na razumevanju s postovanjem

Conee Jefftic :)

Conee

Player
Player
Ma nema cone nikakvi čit ovi šta pišu da ima ljubomorni su jer smo izašli svi iz fama i presli u drugu pa sad plaču.
Ma mogu da pisu sta oce brate kad znam da nemam nista,vecina zna da nikad nista nisam koristio tako da se nadam da cu dobiti unban sto pre

Conee

Player
Player
Nikad nije koristio chitove i uvijek nam je pokazivo pov posle eventa znaci lagani unban bi trebao biti
Za sve imam POV i svi koji traze ja pokazem a niko me nikad nije kacio za bilo kakve citove tako da ne znam u cemu je problem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom