ja mu oprostim jedan ali dva dana da cituje stvarno bezobrazno nemam reci,svaka cast ako ovak dobro puca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate moj sve ok,razumem te ako imas nekih problema mozda IG mozda IRL ali sto to radis sto unistavas nekom igru,evo ja prvi dosao iz teretane ponado se video studio i eto ti to radis tvoja stvar ja sam niko i nista da ti serem ali sto toIdalje ce te dobijat clap zao mi je i nakon ovih 30 dana cekajte me sljedeci mjesec a dotad probajte nesto uzet
?? O cemu pricas sinoc mi govoris necu te reportat a sada mjenjas misljenja dobar si ti momak,ali vidimo se idalje za 30 dana mozda naucite nestobrate moj sve ok,razumem te ako imas nekih problema mozda IG mozda IRL ali sto to radis sto unistavas nekom igru,evo ja prvi dosao iz teretane ponado se video studio i eto ti to radis tvoja stvar ja sam niko i nista da ti serem ali sto to
normalno da cu promeniti misljenje kada juce oprostim,i DANAS OPET ISTOOOO i ti mislis da necu da promenim misljenje?? O cemu pricas sinoc mi govoris necu te reportat a sada mjenjas misljenja dobar si ti momak,ali vidimo se idalje za 30 dana mozda naucite nesto
ne znam o cemu pricas danas ste dobili clap one pozicije ni bog ne moze napravit ja sam se puco na ovoj mapi 10000 puta dok si ti sjemenke vadio sa farmenormalno da cu promeniti misljenje kada juce oprostim,i DANAS OPET ISTOOOO i ti mislis da necu da promenim misljenje
bukvalno vec dva dana sheras tamo na discordu da imas hitbox,o cemu pricamo WOW imas ID 82 WOW kurcimo se sa citom WOW pa bajo lako je tako ne kazem ja ja sam svakako niko i nista ali ja dodjem da se zaebavam i ti mi to pokvaris,PS;jesi rekao svojim drigarima iz skole da si najbolji na grandu aj poyne znam o cemu pricas danas ste dobili clap one pozicije ni bog ne moze napravit ja sam se puco na ovoj mapi 10000 puta dok si ti sjemenke vadio sa farme
Jesam nadam se da me smatras i ti najboljim cim tako govoris uzivajbukvalno vec dva dana sheras tamo na discordu da imas hitbox,o cemu pricamo WOW imas ID 82 WOW kurcimo se sa citom WOW pa bajo lako je tako ne kazem ja ja sam svakako niko i nista ali ja dodjem da se zaebavam i ti mi to pokvaris,PS;jesi rekao svojim drigarima iz skole da si najbolji na grandu aj poy
Ti stvarno misliš da će ti prihvatiti žalbu sa snimkom od 4 sekunde?ja mu oprostim jedan ali dva dana da cituje stvarno bezobrazno nemam reci,svaka cast ako ovak dobro puca
bato ne brini ti,ako bude trebalo stavice se snimak i od 10minuta ako trebaTi stvarno misliš da će ti prihvatiti žalbu sa snimkom od 4 sekunde?
o cemu pricas je/i sa citom,svaka castjebi jebi ih roba dok mozes samo tako za ove pse
aj oladi citeru,mislis da si zanimljiv nisi,jesi pitao Robu da ti pokaze nas chet nisi,aj sad pali mali da te ne vidim citercino raspaane sa kurcem vas udara po glavi kad ste glupi
sta ces ti nemoj ja tebi usi na masnu da zavezem,FARMA FARMA FARMA samo ti u ustima FARMA jel si rodjen na farmi klinjoajde farmeru nemoj date vracam na farmu jebem te u usta ja
usi na masnu klinjomama ti rodjena na farmi
jel ti mozda Roba rekao kako mi salje POV sa hitboxom i onda ga brise i navodno nema 'POV' stfu prekinite da komentarisete i da branite citere a poznavajuci vasu fam i doticnog Miljana Angela njegove reci su 'ne volim citere i prljavu igru' i posle branite citere i mislite da ste zanimljivi ne nope niste koliko mozette da lazete sami dokazujete aj sad poy bice sta bude i tjtRoba sta ima Skill nemozete nista i samo znate sa Report na Forum hahahaahaha
Vidis sa je hit boxerja mu oprostim jedan ali dva dana da cituje stvarno bezobrazno nemam reci,svaka cast ako ovak dobro puca
Proslo je bilo 48h od EVENTA igrac nije duzan imati Pov koliko znam ?
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu
Trazi se ID 82 da dostavi svoj POV
ima rok 24h
Takodje svi prosli i sledeci OFFTOP komentari ce biti kaznjeni!