Organizacija:SAHP
Ime:Milan Cash
Pol:Musko
Starost:35
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Pol:Belac
Boja očiju:Braon
Boja kose:Nemam Kosu (Celav sam)
Tetovaže: po rukama i na gornjem delu tela
Prednosti:Iskusan Sam u svemu,dobro se pucam
Slabost:Lako se iznerviram,glad
Životna priča: Milan je rodjen u glavnom gradu srbije Beogradu i kada je napunio 18 godina odlucio je da se zaposli u prodavnicu 24/7 prodavajuci ljudima drogu sve dok ga jednom policija nije zaustavila i pronasla mu pusku u autu,milan je bio osudjen i dobio je zatvor,jednom je se zapitao : Zasto ja ne budem policajac,to je i bilo,milan je usao u SAHP i zelja mu je bila da postane Korumpirana dzumara koja ce traziti ljudima pare da ih pusti na slobodu.
Priča o karijeri: Milanova karijera pocela je tako sto je se Milan zaposlio u Prodavnici 24/7 i prodavao ljudima drogu za pare,Milan je jako zeleo da dobije Posao u SAHP ali je imao dosije i nije znao kako ce da ga ocisti,jednom je ugledao korumpiranog Policajca i zamolio ga je da mu ocisti dosije,Milan je policajcu platio 100 hiljada i policajac mu je ocistio dosije i Milan je usao u SAHP i zazeleo je i on da bude Korumpirana Dzumara i da mu ljudi placaju kako bi ih on pustio.
Ishodi:
1-Milan moze traziti osumnjicenima 100 hiljada da ih pusti na slobodu
2-Milan moze da slomi bilo kome kamericu
3-Milan sme ocistiti bilo kome Dosije
4-Milan sme nositi sa sobom puske XXX
5-Milan sme da ide 2v1 i 3v1 zbog svog vezbanja pucanja u streljani
Ime:Milan Cash
Pol:Musko
Starost:35
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Pol:Belac
Boja očiju:Braon
Boja kose:Nemam Kosu (Celav sam)
Tetovaže: po rukama i na gornjem delu tela
Prednosti:Iskusan Sam u svemu,dobro se pucam
Slabost:Lako se iznerviram,glad
Životna priča: Milan je rodjen u glavnom gradu srbije Beogradu i kada je napunio 18 godina odlucio je da se zaposli u prodavnicu 24/7 prodavajuci ljudima drogu sve dok ga jednom policija nije zaustavila i pronasla mu pusku u autu,milan je bio osudjen i dobio je zatvor,jednom je se zapitao : Zasto ja ne budem policajac,to je i bilo,milan je usao u SAHP i zelja mu je bila da postane Korumpirana dzumara koja ce traziti ljudima pare da ih pusti na slobodu.
Priča o karijeri: Milanova karijera pocela je tako sto je se Milan zaposlio u Prodavnici 24/7 i prodavao ljudima drogu za pare,Milan je jako zeleo da dobije Posao u SAHP ali je imao dosije i nije znao kako ce da ga ocisti,jednom je ugledao korumpiranog Policajca i zamolio ga je da mu ocisti dosije,Milan je policajcu platio 100 hiljada i policajac mu je ocistio dosije i Milan je usao u SAHP i zazeleo je i on da bude Korumpirana Dzumara i da mu ljudi placaju kako bi ih on pustio.
Ishodi:
1-Milan moze traziti osumnjicenima 100 hiljada da ih pusti na slobodu
2-Milan moze da slomi bilo kome kamericu
3-Milan sme ocistiti bilo kome Dosije
4-Milan sme nositi sa sobom puske XXX
5-Milan sme da ide 2v1 i 3v1 zbog svog vezbanja pucanja u streljani