Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected P.D. 5.1 P.D. 5.2 FailRP PG I ID: 38735

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30021
Players nickname
Jack Cash
Suspect ID
38735, 19927, 1555
Date of violation
Sep 5, 2023
Time of violation
23:20
Proofs
https://youtu.be/Mu6IYBS1C1U

Zovac09

Player
Player
ja sam dosao stavljati tablice na bicikle zato sto se time bavim te se ovo desava sljedece
ID 38735 me hapsi zbog toga sto su napravili MG i ja sam to cuo i pitao sto je to troll, sto nije nista uvredljivo ni ruzno.
-odvodi me u samnicu bez IC razloga. isto failRP
-MOJ DISKORD NIJE VEZAN SA SITUACIJOM, SAM SAM I SVE, SA PRIJATELJIMA RADIM REG OZNAKE ALI NIKO ME NIJE DOSO DOVRSIT I SLICNO TE KAD KRECE RP DEFAM SE NA DISCORDU
ID: 19927 MG
ID: 1555 PG (dok me vuce me odvezuje)
ID: 38736 (puno puta napravljen PG: vezanje od naprijed, hvatanje iz daljine, voznja po travi velikom brzinom)-

2.21 = Huligizam (nisam prekrsio)
2.26 = Nepocinjenost (nisam prekrsio)

Denza Washington 🔥

Player
Player
Poštovana ADMINISTRACIJO 30 minuta ovaj lik bejta nas

Bejto nas kad smo bili na 10-1 bio iza dvorišta i provocirao , pa ga pustim ajde idi...

Cim sam ga pustio poceo bejtat policajce ispred stanice , znaci pola sata nas pravi budalama

A igracu porucujem da se ne pravi pametan i da ce uvijek biti uhapsen zbog provociranja i bejtanja

Postavi pov od pocetka kada sam te prije ovog vezao pa pustio i opet si isto napravio

Sad cao , dobit ces kaznu za MG i CB

Zovac09

Player
Player
Poštovana ADMINISTRACIJO 30 minuta ovaj lik bejta nas

Bejto nas kad smo bili na 10-1 bio iza dvorišta i provocirao , pa ga pustim ajde idi...

Cim sam ga pustio poceo bejtat policajce ispred stanice , znaci pola sata nas pravi budalama

A igracu porucujem da se ne pravi pametan i da ce uvijek biti uhapsen zbog provociranja i bejtanja

Postavi pov od pocetka kada sam te prije ovog vezao pa pustio i opet si isto napravio

Sad cao , dobit ces kaznu za MG i CB
CB nije odradjen, mg je ali NPC po meni neznavi MG ali sko admin oce neka kazni
-Bratski sta ti nije jasno, ljepo vas zovem niko ne dolazi te vidim da vi stojite tamo te dolazim i pitam vas uljudno i pristojno dali moze neko do bunkera da mi prodaje tablice ti odradis PG ides sa PD autom po travi do mene i kreces me apsit. Samo u tome si odradio PG RP2WIN.
pozz od mene

Zovac09

Player
Player
CB nije odradjen, mg je ali NPC po meni neznavi MG ali sko admin oce neka kazni
-Bratski sta ti nije jasno, ljepo vas zovem niko ne dolazi te vidim da vi stojite tamo te dolazim i pitam vas uljudno i pristojno dali moze neko do bunkera da mi prodaje tablice ti odradis PG ides sa PD autom po travi do mene i kreces me apsit. Samo u tome si odradio PG RP2WIN.
pozz od mene
Takodje i ja sam naucio lekciju na svojim greskama kacen sam bio i biti cu i od svake naucim nesto, imam 1 warn jos kad mi istekne rekao sam sebi da nikad vise necu prekrsit pravila zbog toga jer sam skuzio kako sam zapravio neozbiljan, vidim i da ti volis kacit, tako da prihvati gresku i rjesi je kao muski

Zovac09

Player
Player
Takodje i ja sam naucio lekciju na svojim greskama kacen sam bio i biti cu i od svake naucim nesto, imam 1 warn jos kad mi istekne rekao sam sebi da nikad vise necu prekrsit pravila zbog toga jer sam skuzio kako sam zapravio neozbiljan, vidim i da ti volis kacit, tako da prihvati gresku i rjesi je kao muski
Ne zamaram se vise sa time, RPam pokusam smireno sa vama to ne ide i onda mora ovako znaci bas zalosno

Denza Washington 🔥

Player
Player
Ne zamaram se vise sa time, RPam pokusam smireno sa vama to ne ide i onda mora ovako znaci bas zalosno
Baš žalosno da se praviš tako naivan

5 puta u zadnjih pola sata bejtaš policajce
Svaki put prilaziš NPC-u i kao da registruješ tablice , pa onda zoveš nas i podjebaješ , isto tako si uradio prije ovog klipa što si postavio kada sam te hapsio jer si na 10-1 zajebavao nas

Taj klip nemaš ????
Gdje taj klip ???
Kada sam te ja bio vezao pa pustio , nisam htio da te hapsim , opet nakon toga ti iz vedra neba dolazis i podjebaješ , gdje se kolega žalio na tebe

Denza Washington 🔥

Player
Player
Necu kacit jer nezelim da sahp dobije warn zbog tebe a ako oces vidjeti video mozes.
Sto se tice ove zalbe sto si okacio , ovdje ništa nisam napravio pogrešno , to što ti non stop spominješ gradski i kako ovo kako ono to je tvoja stvar

Da okaci video taj sto si bejtao prije ovog

Obavezno ovdje okaci !

Zovac09

Player
Player
Sto se tice ove zalbe sto si okacio , ovdje ništa nisam napravio pogrešno , to što ti non stop spominješ gradski i kako ovo kako ono to je tvoja stvar

Da okaci video taj sto si bejtao prije ovog

Obavezno ovdje okaci !
Tata mi neda da upalim sad PC moram na spavanje (bez zezancije ozb sam) ali ti me kaci ako mislis da je cb aj laku noc ljudi i admini
5.6 LSPD/SAHP/FIB zahtijevaju posjedovanje kamere za svako uhićenje. | U nedostatku dokaza - usmeno upozorenje

Milan Darkin

Player
Player
ja sam dosao stavljati tablice na bicikle zato sto se time bavim te se ovo desava sljedece
ID 38735 me hapsi zbog toga sto su napravili MG i ja sam to cuo i pitao sto je to troll, sto nije nista uvredljivo ni ruzno.
-odvodi me u samnicu bez IC razloga. isto failRP
-MOJ DISKORD NIJE VEZAN SA SITUACIJOM, SAM SAM I SVE, SA PRIJATELJIMA RADIM REG OZNAKE ALI NIKO ME NIJE DOSO DOVRSIT I SLICNO TE KAD KRECE RP DEFAM SE NA DISCORDU
ID: 19927 MG
ID: 1555 PG (dok me vuce me odvezuje)
ID: 38736 (puno puta napravljen PG: vezanje od naprijed, hvatanje iz daljine, voznja po travi velikom brzinom)-

2.21 = Huligizam (nisam prekrsio)
2.26 = Nepocinjenost (nisam prekrsio)

Mislim da bi bio red da posetis ovo mesto 🙂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom