Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46288
Players nickname
Kristina Sinner
Administrators nickname
Nikola Galante
Date
Sep 6, 2023
Time
17:00
Proofs
https://imgur.com/a/XiBYT7y

Sinner KS

Player
Player
Banan sam jer sam uradio BA sa relogom, a zapravo mi je puko net tj izaslo mi ono ntdlr.dll crash te sa mporao ponovo da udjem, kada sam uso oziveo sam nekako, imam crash log. To mi se desi uvek kada me neko zove na telefon pa mi nestane interneta na kratko, hvala.

Sinner KS

Player
Player
Isto tako u POV-u od igraca koji me okacio se cuje da su mi psovali majku te imaju neku vrstu nedozvoljenog reduxa

Sinner KS

Player
Player
Ovo je ta zalba Approved - BA , LTA | 46288
Da vam napomenem ima nedozvoljeni redux s obzirom da mi se odeca ne prikazuje nego se prikazuje neka drugacija odeca nego sto nosim, te ne vidi boju na mom LMG-u. TO znaci da ima samo texture i skripte iz obicnog GTA, te mu omogucuje da ima mod menu-e za isti.

Sinner KS

Player
Player
Uzmite u obzir da sam samo tog lika ubio, i nisam abuse-ao bug vec sam otisao nakon ubistva (kako bi mogao da odem,jer sam trebo ic na event) te ga nisam nikako ostetio materijalno.

Sinner KS

Player
Player
Volio bih dobiti unban s obzirom da ce uskoro 2. deo novog update-a i s obzirom da je ubacena skola, te bih volio da isprobam to. Svakako priznajem da je jedina moja krivica to što sam ubio lika, umesto da ga pustim da me ubije, ali mi je dosao u zadnjem trenutku pre eventa pa sam zurio van da udjem u krug pre nego sta bude kasno pa sam to odlucio da uradim, mogao sam sve da uradim po RP ali jbg crashalo mi je i nisam uspio, zao mi je sto sam Failo RP samo da bi otiso na OOC event kojeg i onako nisam dobio, hvala.

Gajin Snail

Player
Player
Rekao bih da je redux legalan, ali s obzirom da ti se ne vidi ni kosa ni nista i s obzirom da je dmg od LMG-a bio kao u obojenom, redux je neki cheat garant.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
admin donio ispravnu odluku

sljedeci put ces biti pc chekovan zato pazi sta radis ;)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom