Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Someone_Else
Suspect ID
31 i 29769
Date of violation
Sep 6, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://example.com

hamzaxd234

Player
Player
Cuo sam da je radionica kod vlade prodana za rl novac.

ID 31 kupio je radionicu sa aukcije za 740$ mil. i prodao je po daleko manjoj cijeni ID-u 29769.

Takav biznis po Mujinim rijecima ne bi smio da se proda ispod market price po state price etc. tako da to treba da se provjeri.

Ovo sam nacuo vi ingame mozete provjeriti po kojoj cijeni je prodan taj biznis jedno je sigurno nije za 740$ mil.

U proslosti su mnogi dobijali banove za prenos vrijednih biznisa i itema po state price jer se to podrazumijeva kao prodao prodaja za rl novac.

Alexsandro Sosa

Player
Player
samo da te obavestim legendo ta radionica je prodana za manje para iz razloga sto se ispostavilo da ne pravi kolko je tada daniel mislio i morao je da proda za manje da bi imao da kupi car sher samo treba malo da se ukljuci mozak da bi se skontalo

• Like
Reactions: Apy

Niksa Ashe

Player
Player
Takodje ID 31 je od Kenzo Venganze kupio za RL 300m in-game koje to mozete proveriti tako sto cete videti da je Kenzo prebacio 300m u njegovu fam koje Daniel Zampa (ID 31) nikada nije vratio - a prethodno nisu imali nikakvo prijateljstvo ili poznanstvo.

Daniel Zampa

Player
Player
Jako mi je drago kad vidim ove anonimne prijave i da svi sve znate s kim ja imam poznanstvo/prijateljstvo ili ne. Morat cu Vas razočarat jer nažalost nisam jedan od pojedinaca koji su pokusali narušiti ovaj dobar projekat sa nuđenjem/kupovinom RL novcem mnogih biznisa na ovom serveru. Zampa je na Vašu žalost ipak jedna porodica u kojoj su članovi spremni pomoći jedni drugima kad god im to treba, pa tako i meni, a i ja njima. A ako je Vama jedino što preostaje kreiranje anonimnih profila i pisanje nekakvih nebuloza od zavisti i želje smještanja banova ljudima, onda slobodno pišite i dalje.
Admine ako što zanima, sve mogu provjeriti, a isto tako i ja mogu sve obrazložiti.
Toliko od mene, hvala.

Griefmaker

Player
Player
Nacuo,rekla.kazala. kreiraj prijavu 😆😆.
Kako anonimna prijava moze bit legit ? Bez tvog id i slicno.
Ti trebas sugerirat adminima sta ce provjerit za ljude koji su tu od prvog dana i koji se znaju sa adminima.
Smijesno...

djoksipoison

Player
Player
kad su ljudi toliko zavidni da prijave coveka koji skroz legit tera svoju pricu i nikog ne dira niti ostecuje u toj svojoj prici...
Cuo sam da je radionica kod vlade prodana za rl novac.

ID 31 kupio je radionicu sa aukcije za 740$ mil. i prodao je po daleko manjoj cijeni ID-u 29769.

Takav biznis po Mujinim rijecima ne bi smio da se proda ispod market price po state price etc. tako da to treba da se provjeri.

Ovo sam nacuo vi ingame mozete provjeriti po kojoj cijeni je prodan taj biznis jedno je sigurno nije za 740$ mil.

U proslosti su mnogi dobijali banove za prenos vrijednih biznisa i itema po state price jer se to podrazumijeva kao prodao prodaja za rl novac.

hamzaxd234

Player
Player
Takodje ID 31 je od Kenzo Venganze kupio za RL 300m in-game koje to mozete proveriti tako sto cete videti da je Kenzo prebacio 300m u njegovu fam koje Daniel Zampa (ID 31) nikada nije vratio - a prethodno nisu imali nikakvo prijateljstvo ili poznanstvo.
I to treba da se provjeri.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom