Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MASSIVE RDM + PG - Richmans Family (id 849, 15244, 6825)

Status
Not open for further replies.
Your ID
1703
Players nickname
Nikola Ali
Suspect ID
(id 849, 15244, 6825
Date of violation
Feb 5, 2022
Time of violation
21:13
Proofs
https://youtu.be/pCO_ZGC2qmg

Nikola Ali

Player
Player
Postovani,

molim da zalbu pregleda veci admin, hvala.

...spremamo se za event glavne banke ispred kuce kada dolaze trojca (barem sam 3 vidio) na brdo i ubijaju nas vise puta. Zvao sam tad admina da ali su otisli na 20 sec te su se vratili opet. Snimci nisu editirani vec su iseceni posto sam ih stalni spremao jer nekad imam probleme sa grafickom. Sve se uglavnom vidi na snimku i id-evi i sve.

Svakako pogledajte logove molim mozda ih je vise. Molim da s kazni porodica i igraci zbog ovoga, rade namjerno,svijesno i stalno.

Hvala!

ps.
udario sam ih kolima slucajno dao gas i ne pustio a brza su kola i lose koce. Da ne ispadne Vdm bezveze, da sam ih htio udarao bi ih a ne bih se maknuo.

VIDEO 1:
VIDEO 2 :

hvala

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zalbu ostavljam Kuratoru Neformalnih organizacija.

john dyole

Player
Player
a cemu potreba za editovanjem? isekao si pov na 3 dela da se nebi videlo sta vi radite?

Veljko Nevolja

Player
Player
Brt moj lepi, prvo POV si sekao i editovao i kraci su od 1min, drugo u 2 video nas cr i occ nas vredjas i mg(sta je to id),u ovom glipu si samo ti prekrsio pravila.

Nikola Ali

Player
Player
Gde je tacno dokaz o kojoj se porodici radi? I recenica 'Imam vam ID retardi". OOC vredjanje plus MG.

kako je ovo mg molim te? A nakon što su nas 3 4 puta pobili iz čista mira ti bi došao i rekao šta? Ne možeš sa takvim ljudima lijepo pričati. Nisam nikoga vrijeđao sa direktnom namjerom da ga uvrijedim. Ali kad dolaze izazivaju 3 4 5 puta i šta da ja radim? Gledam kako nas ubijaju?

Nikola Ali

Player
Player
Ovo je čist CR od tebe, oni po rp-u smiju pucati u tebe, jer si ti nisanio u njih, gazio ih... Ovde si ti više pravila prekrsio nego ova 3 koje si report-o...
Tebra kakve gluposti pricas? Oni mene nisu ni vidjeli ni pucali do cistog kraja kad sam izasao sa puskom nasred dvorista. Nisam metak opalio na njih. Udario sam ih 1, da sam isao sa namjerom da ih udaram udarao bi ih a ne ovako. Pričate svi sranja zato što znste da ste u krivu, a prijete vam zadnja 2 warna.

Nikola Ali

Player
Player
a cemu potreba za editovanjem? isekao si pov na 3 dela da se nebi videlo sta vi radite?
Procitaj zalbu i ne seri previse nešta šta nema poentu. Vidi se na svakom snimku na pocetku ".... Video saved" jer sam spremao stalno jer mi grafa nesto baguje. Ništa nije iseceno xD.

Nikola Ali

Player
Player
Brt moj lepi, prvo POV si sekao i editovao i kraci su od 1min, drugo u 2 video nas cr i occ nas vredjas i mg(sta je to id),u ovom glipu si samo ti prekrsio pravila.
Joj daj mg pricam sa 1 likom preko diskorda jer sam mu prethodno pomagao nešto oko settingsa. Sve ostalo je radio prijatelju. Sve šta sam govorio ikome biloe preko radia. A ovo za pov sam lepo objasio ali vi jedan za drugim ulecete sa svime samo da vam se neda warn.

Što sad niste tolike mudonje kakve ste ingame da svima zivim unistavate rp? Što sad ne psujete, bahatite se itd. Ako si mudonja pa daj budi mudonja do kraja a ne ovako.

Nikola Ali

Player
Player
Necu više ništa komentirati dalje, neka admin odluči.

Živi mi svi bili❤️

Mike Grand

Player
Player
Daj bolan, zasto bi dobili warn kada smo bili na 2 iz fam i jos neki randam lik
Da li je taj random lik slucajno id 849 Nebojsa Radisic (forum: Neba987)? Lik koji objavljuje komentare poput "richmans on top"? Igrate na tu kartu da izadje iz porodice da mozete praviti sranja i da vas je manje od 3 kako ne bi dobili warn za porodicu? Niko ovdje nije glup svi znaju o cemu se radi. Zamolio bih admine da donesu jedinu ispravnu odluku i da prekinu torturu prema drugim porodicama koju ovi likovi rade!

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 1703 dobija kaznu za MG i OOC vređanje
  • ID 849 dobija kaznu za PG
  • ID 6825 dobija kaznu za RDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom