Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42823
Players nickname
Nemanja Black
Administrators nickname
Mihailo Sitic
Date
Sep 7, 2023
Time
18:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/478485/#post-1742903

nemanjamacher

Player
Player
Dobio sam G.P 3.1 jer sam rekao sta radis to mali ili nesto na tu foru? Zahtevam da mi se momentalno skine warn,nemogucee...

nemanjamacher

Player
Player
Znaci gde god sam u jednom od POVOVA uvredio lika,hocu da mi se isece ili skrinsotuje,masovna greska,da dobijem WARN+DEMORGAN jer sam rekao liku da je mali mozda?

nemanjamacher

Player
Player
+ Nisu kaznjeni ZA MG posto su pricali sve vreme preko Discorda + njihov Buggati je isto bio na zelenoj travi ,uzas,molim da se sve ovo sredi preko nekog iskusnijeg admina!

nemanjamacher

Player
Player
Ko je to rekao i gde???? Gde sam ja to rekao ?????? DOKAAAZ?????? ne mozes da me saljes za G.P 3.1 ako ON NEMA DOKAZA NEGO TI JE samo rekao na forumu,nema dokaaaazaaaaa

nemanjamacher

Player
Player
Molim da mi se skine warn POD HITNO,ili jednostavno Mihailo dostavi mi dokaz da sam rekao da pocini suicid

nemanjamacher

Player
Player
Pritom Mihailo,sve te greske razumem,ali da ih nisi kaznio za masivni MG? To nikako ne mogu.

nemanjamacher

Player
Player
Ja sve mislim da sam lud do malopre,ali ocigledno nisam,gde sam ja nekoga uvredio na bilo koji naaaaaacin?

Mihailo Sitic

Player
Player
Ali ko je tuuuuuuuuu kome rekaaaao da izvrsi suicid aloooo? Sta oznacava ta slika i dalje mi nije jasnoooo +nonrp chat ali nema veze to,gde sam ja tu nekoga uvredio na bilo koji naaaacin?
"kys" koliko ja znam znaci k*ll yourself i to prevedeno na naš jezik znaci počini suicid. Samim tim što si pisao u non rp chatu se smatra OOC vredjanjem tojest G.P. 3.1

nemanjamacher

Player
Player
Ja sam to napisao u smislu POLJUBAC ! Nikad nikoga ne bih uvredio u igrici,a ne u stvarnom zivotu ! I verovao ti meni ili ne da kys znaci k*ll yourself ja to nisam znao do sad evo.

nemanjamacher

Player
Player
U najgorem slucaju ,ako mi se ne skine warn,molim da se kazne sa MASOVNI MG + FearRP,a moze I PG sobzirom da voze po brdima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom