Ne anlatiyongel nikahıma alayım karım olursun elimi bıraktır bana (gerçi oldunuz ama neysee beee)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne anlatiyongel nikahıma alayım karım olursun elimi bıraktır bana (gerçi oldunuz ama neysee beee)
olm siz şizofren falan mısınız siktirin gidin ilaçlarınızı alıngel nikahıma alayım karım olursun elimi bıraktır bana (gerçi oldunuz ama neysee beee)
kardeşim senin yaş yetiyormu ouahahshshjshs e haydi maslahhhhhEVLADIM çok havladınız bee yeter be EVLADIM çakır çakar be EVLADIM anlamadınız mı halaa EVLADIIMMM
sen niye kuduruyosun la sünepe sikimdemi sence warn?Pls Punish 99277 ID Doing Corraption Without Bio
.gel nikahıma alayım karım olursun elimi bıraktır bana (gerçi oldunuz ama neysee beee)
DDASDSADSDASDSdağdan mı geldin knk türkçeye bak
SUSon this lspd officer needs to get punished look at the officer ? is it normal he wants medkit from criminals and helping criminals also he dont have corrupt bio gen 6.4
dağ ayısı konuşuyo halaon this lspd officer needs to get punished look at the officer ? is it normal he wants medkit from criminals and helping criminals also he dont have corrupt bio gen 6.4
perma?
Yaşın kadar konuş desem konuşamazsın hala laf yapıyorsun millete daha oyun oynayanıyorsunuz gelmiş şekil yapıyorsunuz he birde bizim aile yaş ortalaması 20 üstü sizin gibi 12 13 gibi bi ortalamamız yok çocuk yok bizde siz gibi toxic lik yapıcakkardeşim senin yaş yetiyormu ouahahshshjshs e haydi maslahhhhh
Abooooooooooooooo"Yaşın kadar konuş desem konuşamazsın" aBo00000000000 reis lafı soktu çıkardı 2. sınıfa ne zmn geçiyon mezuniyetine gelimYaşın kadar konuş desem konuşamazsın hala laf yapıyorsun millete daha oyun oynayanıyorsunuz gelmiş şekil yapıyorsunuz he birde bizim aile yaş ortalaması 20 üstü sizin gibi 12 13 gibi bi ortalamamız yok çocuk yok bizde siz gibi toxic lik yapıcak
orospuya kürtaj beleş olsun sonra çocuklarıyla biz uğraş
Aynen başta sen olmak üzere birsürü itle köpekle uğraşıyoruz haklısın kardeşim.orospuya kürtaj beleş olsun sonra çocuklarıyla biz uğraşıyoruz
Abooooooooooooooo"Yaşın kadar konuş desem konuşamazsın" aBo00000000000 reis lafı soktu çıkardı 2. sınıfa ne zmn geçiyon mezuniyetine gelsen ne zaman istersin aslan parçası
Düşünsene adın Samet Uludağlı intihar fln ederdimit köpek kaldıramaz zaten kanka senlik bişey yok korkma
wait your turnya yarram daha nereye yazı yazılacağını bilmiyon aq fdsjaf sdlfşsadfa fasd fdf patladım sametin ağzına yrram ile
İşte bu günümüz hastalığı klavye delikanlılığı real de abi çeker burda klavye tuşuna basar ancaya yarram daha nereye yazı yazılacağını bilmiyon aq fdsjaf sdlfşsadfa fasd fdf patladım sametin ağzına yrram ile