Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30709
Players nickname
Saki Lesh
Suspect ID
284
Date of violation
Sep 8, 2023
Time of violation
11:00
Proofs
https://youtu.be/d6Zw4l50h3k?si=hSKRxHxWni_cqCNe

Saki Lesh

Player
Player
U videu su 2 POV a, U prvom se vidi kako igrac pod ID 284 Krsi pravilo G.P.6.15
A u drugom POV u se vidi kako isti lik krsi G.P.6.15 i mislim da ima Cheat Znaci POSSIBLE CHEAT
ID 13670 Krsi pravilo CR

U prvom POV u se vidi kako dolazim na Black Market i igrac sa ID 284 me ubija bez razloga, zelim da se kazni za G.P.6.15

U drugom POV u se vidi kako cekam zajednicko Blago Zatim dolazi isti igrac koji mi sa baseball palicom u ruci broji 5sek i to naj brze sto moze.

ja odlazim malo dalje igrac mora ponovo da mi broji ali on me ubija.

Takodje zelim da se proveri njegov pov ili da se uradi pc check zato sto mi iz jednog hita skida ceo pancir i ceo health.

I zelim da se ID 13670 kazni za CR

Last edited:

Ognjen Armone

Player
Player
U videu su 2 POV a, U prvom se vidi kako igrac pod ID 284 Krsi pravilo G.P.6.15
A u drugom POV u se vidi kako isti lik krsi G.P.6.15 i mislim da ima Cheat Znaci POSSIBLE CHEAT
ID 13670 Krsi pravilo CR

U prvom POV u se vidi kako dolazim na Black Market i igrac sa ID 284 me ubija bez razloga, zelim da se kazni za G.P.6.15

U drugom POV u se vidi kako cekam zajednicko Blago Zatim dolazi isti igrac koji mi sa baseball palicom u ruci broji 5sek i to naj brze sto moze.

ja odlazim malo dalje igrac mora ponovo da mi broji ali on me ubija.

Takodje zelim da se proveri njegov pov ili da se uradi pc check zato sto mi iz jednog hita skida ceo pancir i ceo health.

I zelim da se ID 13670 kazni za CR
A moj prijatelj te je jednom udario pritom mu je losa graficka pa mu se nisi ni ucitao

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

2 pova si editovo u 1 video na yt , ne smije to
Upload na yt oba POV-a , dostavi mi 2 linka na novoj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom