Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36240
Players nickname
Emanuel france
Administrators nickname
Miki Delon
Date
Sep 8, 2023
Time
11:32
Proofs
Miki Delon

Emanuel loncaric

Player
Player
razlog prvi puta me stavi u d morgan zato sta sam puco covjeka u crvenoj zoni da mi opomenu i 180min ja oso amo i red zona je tamo koliko god puta iso red je covjwek je nesposoban za administratora 2 puta sada znaci lik me iz plavik gađa ja pobjegnem na krov i gađam njega lik zove mikija i pez pow i bilo kakvih dokaza zatvori za pg vtv kakvu decu to stavljate da se kurce tuda

Emanuel loncaric

Player
Player
dokaz da nije zza administratora lik tvrdi da je zeleno i stavi me u d morgan 180min razlog 1.1 nek nauci pravila

Emanuel loncaric

Player
Player
pa di to ima da koristi administratora da bi svojim pomagao hahaha jos me zatvori i stavi pravilo koje nisam nikat prekrsio kako on moze zloouupotrebjavat administratora da bi pomogo svojima i jos aj da zna pravila nes bi reko al kaznjavat za nes sta nisam napravio to moze samo on

Emanuel loncaric

Player
Player
jos mi kaze da ne smijem pisat u cet a oni 2 iz plavih mi odgovarali na sve sta sam piso jos se administrator zezno hahahah pa je prebacio u normalan karkter i odgovara mrtvom covjeku aj da si mile ostavio ko administrator pa odgovorio nebi nis reko nego ti izađes iz karaktera administratora i jos i ti mi odgovaras na to administrator A krsi pravila kada stigne

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom