By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Durze aj samo objasni zasto nesmes postaviti pov gdje se cuje zvuk i objasni sto radis na sred ulice pjesice i kako nemas strah za svoj zivot?izvolte duzi pow
Molim te zasta da ima strah za svoj zivot zato sto stoi na strani uluce i dolazi neki random lik da ga gaziDurze aj samo objasni zasto nesmes postaviti pov gdje se cuje zvuk i objasni sto radis na sred ulice pjesice i kako nemas strah za svoj zivot?
Nazalost nemamo pov sa zvukom al mislim da stvarno ni je potreban kad se vidi da ga vise od dva puta gazi namerno.Nakon pregleda dokaza jos uvek ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
- Ja ni u jednom trenutku nisam trazio duzi POV, vec trazim POV u kom se cuje ZVUK igrice.
- Imate 8h da dostavite POV sa ZVUKOM.
Gospodine pametni niko tebi ne trazi duzi Pov ukoliko nisi video.Nego vam trazu VALIDAN Pov da vi naglasim jer vidim da ne citate dobro. Trebash dostaviti kompletan Pov sa zvukom i sve . Pozzizvolte duzi pow
Molimte nemoj ti da nam pametujes gospodine nije potreban zvuk za da se vidi da su mog kolegu gazili bez ikakvog razloga zato sto je stojao na cestiGospodine pametni niko tebi ne trazi duzi Pov ukoliko nisi video.Nego vam trazu VALIDAN Pov da vi naglasim jer vidim da ne citate dobro. Trebash dostaviti kompletan Pov sa zvukom i sve . Pozz![]()
Ukoliko vidish ja sam tebi objasnio stvar isto kao Administrator sto ti je rekao, ne znam ko zna ko ne zna pravila tuMolimte nemoj ti da nam pametujes gospodine nije potreban zvuk za da se vidi da su mog kolegu gazili bez ikakvog razloga zato sto je stojao na cesti
Iskreno ne razumem sto nesto pishes kad u tom trenutku uopste nisi bio tu nazalost video nema zvuk zato sto moj kolega ima problema sa igrom al ja mislim da je ovo dovoljan pov ako nije onda stvarno neznam sta je ako nije validan neka ga admin ukloni to je na adminu a ne na tebi.Ukoliko vidish ja sam tebi objasnio stvar isto kao Administrator sto ti je rekao, ne znam ko zna ko ne zna pravila tu
pa Admin ti je vec rekao a ti i dalje kao mislim da nema potrebe ovo ono,citaj pred nesto da pises. I kad vec govorish da nisam bio u situacii ne vidim nesto ni tebe u njoj pa se samo tvoje poruke gledaju ovde. Sto se mene tice ne zanima me dal ce ovaj dobit VDM il ne,nego sam ti samo rekao sta vam Admin pokusava reci...Iskreno ne razumem sto nesto pishes kad u tom trenutku uopste nisi bio tu nazalost video nema zvuk zato sto moj kolega ima problema sa igrom al ja mislim da je ovo dovoljan pov ako nije onda stvarno neznam sta je ako nije validan neka ga admin ukloni to je na adminu a ne na tebi.
Nemoras mi ti nista objasnavat i ne planiram se raspravjat sa tobom nek admin odluci.pa Admin ti je vec rekao a ti i dalje kao mislim da nema potrebe ovo ono,citaj pred nesto da pises. I kad vec govorish da nisam bio u situacii ne vidim nesto ni tebe u njoj pa se samo tvoje poruke gledaju ovde. Sto se mene tice ne zanima me dal ce ovaj dobit VDM il ne,nego sam ti samo rekao sta vam Admin pokusava reci...
Admin je vec odlucioNemoras mi ti nista objasnavat i ne planiram se raspravjat sa tobom nek admin odluci.
Nije da nemate pov sa zvukom nego mu je opsovo nesto sto nije smio i zato kao "moj prijatelj ima problema sa igricom", ajde nemoj nas praviti budalama isto kao i Admina jer nismo vjeverice da nemozemo skontati laz.Nazalost nemamo pov sa zvukom al mislim da stvarno ni je potreban kad se vidi da ga vise od dva puta gazi namerno.
On i da mu je opcovo a nije ga opcovoNije da nemate pov sa zvukom nego mu je opsovo nesto sto nije smio i zato kao "moj prijatelj ima problema sa igricom", ajde nemoj nas praviti budalama isto kao i Admina jer nismo vjeverice da nemozemo skontati laz.