By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!znateli vi da nesmite upaz blokirati autima a vi ste nabili auta u taj tunel da ne moze se pristupiti panelima ovo bi administracija trebali i vas kaznitiznaci ovako ovaj momak em je prekrsio pravilo da broji i trazi zahtjev, uz to jos posible cheat ima posto decko nemasi i iza zida ubija ... uz to je uradio ubio igraca id 7951 dok spavo nit je bio tu... hvala
druze pobrini se da ugasis cheat imam jos 4 pova dje iza zida ubijas metak ti ide 2 metra od mene a pogadaznateli vi da nesmite upaz blokirati autima a vi ste nabili auta u taj tunel da ne moze se pristupiti panelima ovo bi administracija trebali i vas kazniti
brate ja nisam ni bio niti je to moj igrac samo govorim po pravilima grada ne smis blokirati pristup ni zatvaratidruze pobrini se da ugasis cheat imam jos 4 pova dje iza zida ubijas metak ti ide 2 metra od mene a pogada
a sta se onda pravis pametan tu haha... za to ima administracija hvala i lpbrate ja nisam ni bio niti je to moj igrac samo govorim po pravilima grada ne smis blokirati pristup ni zatvarati
Ja bih ovo povukao dok jos imam vremenaznaci ovako ovaj momak em je prekrsio pravilo da broji i trazi zahtjev, uz to jos posible cheat ima posto decko nemasi i iza zida ubija ... uz to je uradio ubio igraca id 7951 dok spavo nit je bio tu... hvala