Sve se vidi u pov-u, svaki metak me je nekako pogodio i sve mi je skinuo u roku od dve sekunde. I zanemarite sto se malo derem(zaneo sam se).
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije
Imate rok 20 sati
Bukvalno ima put do tu prestani da budes glup ako krsis pravila i imas citove nemoj da pricas drugima nistalik je kacio za possible cheats wtf, admini jel vidite koji PG radi popeo se sa autom na krov
hahaahaahha ti ovo nazivas citom haahahahaBukvalno ima put do tu prestani da budes glup ako krsis pravila i imas citove nemoj da pricas drugima nista
evo ceo pov je sada stavljen kao proof, kako me svaki metak koji iznad auta pogadja?Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije
Imate rok 20 sati
sta pricas ti? bukvalno sam te hitao u stakla pored, uspori snimak i sve ces lepo videti, da imam neki cheat hito bi te i prvi put. Jel ti tako svakog ko te hita kacis na FORUM?evo ceo pov je sada stavljen kao proof, kako me svaki metak koji iznad auta pogadja?