By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A sta ti jos treba? imas 26 sec video, vozim se prema kuci, vidim svog clana na ulici i ovaj me ubije.Nakon pregleda dokaza trenutno NE MOGU zakljuciti zalbu.Dostavite duzi POV,imate rok 12h.
Ako vec imas vremena da gledas dok se vozim evo ondaA sta ti jos treba? imas 26 sec video, vozim se prema kuci, vidim svog clana na ulici i ovaj me ubije.
S obzirom da je covek iz vase familije na mestu gde se desava pucnjava dostavite POV kako dobijate informaciju da dodjete na tu lokaciju.Ako vec imas vremena da gledas dok se vozim evo onda
Ti mene zezas? Dobio si video gdje vidis da sam markirao kucu, a na blipu vidio svog coveka i produzio da vidim sta se desava. Znaci nemam nikakav info, a da sam dobio neki info, kako ovaj moze mene ovako da ubija bez razloga?S obzirom da je covek iz vase familije na mestu gde se desava pucnjava dostavite POV kako dobijate informaciju da dodjete na tu lokaciju.