zanima me pov ocu da vidim kako se vec popeo tu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nzm zasto je zatrazio pov od tebe trazio sam od ovog sto je bio pre vremena na krovu ako moze njegov pov da mi se posalje a ne Tiagovnisam ja bio na firstu , a pov ti mogu poslati tek uvece kasno kad se vratim kuci
kako oces od njega pov kad te nije ubionzm zasto je zatrazio pov od tebe trazio sam od ovog sto je bio pre vremena na krovu ako moze njegov pov da mi se posalje a ne Tiagov
Opada iq kad napises nestohahjahahgahhahahahha al si ti izgubljen momak kako oces od njega pov kad te nije ubio
vrv jer sam te ubionzm zasto je zatrazio pov od tebe trazio sam od ovog sto je bio pre vremena na krovu ako moze njegov pov da mi se posalje a ne Tiagov
decko ne bitan si nzm ni u kojoj si fam niti ko si zacepi ako ja trazim pov mogu da trazimhahjahahgahhahahahha al si ti izgubljen momak kako oces od njega pov kad te nije ubio
ja sam onaj sta te ubije svaki putdecko ne bitan si nzm ni u kojoj si fam niti ko si zacepi ako ja trazim pov mogu da trazim
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam POV od igraca ID 26245 ima 10h da dostavi.
POV od pocetka eventa, kako si stigao na to mesto.
ti si onaj sto je na krovu pred krug svaki eventja sam onaj sta te ubije svaki put
Gerrito znam da me je on ubio ali se jasno vidi na povu da je kreso gotti pre kruga bio na first personu msm da bih to trebalo da se kazni i ova 2 shinobia sto su bila na suprotnoj strani autoputa gde ja klk znam je zabranjenoPOV od pocetka eventa, kako si stigao na to mesto.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite celosan POV od ceo EVENT odnosno kako ste na tu poziciju stigli. Imate jos 10h.