Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7692
Players nickname
Mladen_Cvijic
Suspect ID
16987, 12122, 8810
Date of violation
Feb 7, 2022
Time of violation
21:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pmTuIAK4GuA

Tony Inyahead

Player
Player
Napali smo familisku kucu Purple Shade, pred zavrsetak napada dolazi lice obuceno u zuto te govori na radio da mu dodju pomoc.
Nakon zavrsetka napada familiske kuce Purple Shade dolazi oko desetak osoba obuceno u zuto te jedan motor i par auta u zutoj boji te nas ubijaju van getho zone.

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Poceo si snimati tek nakon sta si izasao iz geta kod kanala nakon sta je nas preko 10 vam je reklo da stanete i vi poceli pucat i bjezat. A sve se odvijalo u getu di je dozvoljeno DM-anje

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite POV od pocetka situacije.
  • Imate 6h to da uradite.

Tony Inyahead

Player
Player
Poceo si snimati tek nakon sta si izasao iz geta kod kanala nakon sta je nas preko 10 vam je reklo da stanete i vi poceli pucat i bjezat. A sve se odvijalo u getu di je dozvoljeno DM-anje
Tokom čitavog napada na porodičnu kuću ja se nisam nalazio u getu, pošto njihova porodična kuća spada pola pola i to se može vidjeti na diskordu od granda gdje su objavili granice geta. Kada je se napad na porodicu završio ja se nisam nalazio tu, a ako imaš POV snimak koji govori da sam ja u krivu slobodno objavi na forum. Lp

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Tokom čitavog napada na porodičnu kuću ja se nisam nalazio u getu, pošto njihova porodična kuća spada pola pola i to se može vidjeti na diskordu od granda gdje su objavili granice geta. Kada je se napad na porodicu završio ja se nisam nalazio tu, a ako imaš POV snimak koji govori da sam ja u krivu slobodno objavi na forum. Lp
Postavi cijeli pov od kud je kuca pa ce viditi administracija di je kuca i nije pola pola u getuglavi nego je u getu i .

Tony Inyahead

Player
Player
Postavi cijeli pov od kud je kuca pa ce viditi administracija di je kuca i nije pola pola u getuglavi nego je u getu i .
Kao što si rekao nisam snimao od početka i nem pov, a ti da si upravu i da je tako kao što ti govoriš postavio bi pov na forum.

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Kao što si rekao nisam snimao od početka i nem pov, a ti da si upravu i da je tako kao što ti govoriš postavio bi pov na forum.
Ja nezelim radit probleme, ti vidim da zelis ti dobro znas da je moja kuca u getu i kad ste poceeli pucat da ste bjezali jer nas je bilo 10+.

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Ako nemas pov napisi da ga nemas da ne smaras ljude koji imaju posao i napisi nrmam pov i .

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Evo ti slika da ne kazes dm u gradu.
Pa da malo pogledas di je geto i sta je geto.
Sevenz_14.jpg

Status
Not open for further replies.
Top Bottom