Zelim da se pregleda POV od njega.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ali se vidi kako si to iskoricavao znao si da je vent tu ali si se ti pomerao u nazad i ubijao si ljudeDruze ja nema pojsma jel li do mene pod 1 nije bugabuse to je do sto je meni prosecno a + upaljen discord i snimam imam los pc inace imam 40 fps do 50 max max
Secam se isto tako kad je mene tvoj lider okacio pa sam mesec dana bio iza resetaka.Nije strasno prodje to brzo. Sve najboljeNemam pov od ulaska tacnije ja sam klikno F12 prije nego sto sam usao na event meni se samo slikalo, ja sam alt+tab da vidim jel se snima i upalio sam snimanje.Nije do mene ne koristim nikakve citove itd...imam losiji racunar sve se moze vidit na pov na najmanje mi je skoro grafike tako da inace mi se slabo ucitaju texture,.ako sam pogresio banujte me, Hvala.
sine do prije neki dan si muju plako za unban sad ovde glumis mangupa i pokusavas da nabijes ban momku a places muji i izvinjavas ka pasce nekoJos ima ilegalan redux covek ar mu do stopala a ne do kolena ahaha
38k id be like.... Tolike si lice ne bitan i ne pitas se nista, covek je koristio prednost sto ima toster a ne kompjuter to je njegov problem a plus nije imao pov sto znaci automatski ban na 30 dana... prvi put cujem ko si ti a ocigledno si potpuno ne bitan liksine do prije neki dan si muju plako za unban sad ovde glumis mangupa i pokusavas da nabijes ban momku a places muji i izvinjavas ka pasce neko