Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Momcilovic
Suspect ID
42543
Date of violation
Sep 17, 2023
Time of violation
19:10
Proofs
https://youtu.be/QazU_oQsDls

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Čeka se odgovor ID-a 42543 da dostavi POV sa eventa
  • Ima 16 sati da odgovori.

Emro Bomba

Player
Player
Imam losiji racunar ali evo pov sve se vidi, a moze se busi kroz te kutije od ventilacije.

Emro Bomba

Player
Player
Druze ja nema pojsma jel li do mene pod 1 nije bugabuse to je do sto je meni prosecno a + upaljen discord i snimam imam los pc inace imam 40 fps do 50 max max

Aleksandar Spasic

Player
Player
Plus nije okacen pov kako je ubio taj id vec drugog lika i vidi se da nema pov od celog eventa ubio je id 43072 u 7:10 a okacio je frugu stvar

Aleksandar Spasic

Player
Player
Druze ja nema pojsma jel li do mene pod 1 nije bugabuse to je do sto je meni prosecno a + upaljen discord i snimam imam los pc inace imam 40 fps do 50 max max
Ali se vidi kako si to iskoricavao znao si da je vent tu ali si se ti pomerao u nazad i ubijao si ljude

Walter Wilson

Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Čeka se odgovor ID-a 42543 da dostavi cijeli POV sa eventa od ulaska u zonu
  • Ima 14 sati da odgovori.

Emro Bomba

Player
Player
Nemam pov od ulaska tacnije ja sam klikno F12 prije nego sto sam usao na event meni se samo slikalo, ja sam alt+tab da vidim jel se snima i upalio sam snimanje.Nije do mene ne koristim nikakve citove itd...imam losiji racunar sve se moze vidit na pov na najmanje mi je skoro grafike tako da inace mi se slabo ucitaju texture,.ako sam pogresio banujte me, Hvala.

Brando Gagic

Player
Player
Nemam pov od ulaska tacnije ja sam klikno F12 prije nego sto sam usao na event meni se samo slikalo, ja sam alt+tab da vidim jel se snima i upalio sam snimanje.Nije do mene ne koristim nikakve citove itd...imam losiji racunar sve se moze vidit na pov na najmanje mi je skoro grafike tako da inace mi se slabo ucitaju texture,.ako sam pogresio banujte me, Hvala.
Secam se isto tako kad je mene tvoj lider okacio pa sam mesec dana bio iza resetaka.Nije strasno prodje to brzo. Sve najbolje

Brando Gagic

Player
Player
Ovde se mozda radi i o ulasku ranije ove ekipe u krug cim momak nece da okaci snimak a vidi se da ima ceo.Nek se provere i drugi idevi sa njegovog snimka za ulazak u krug.

Aleksandar Spasic

Player
Player
sine do prije neki dan si muju plako za unban sad ovde glumis mangupa i pokusavas da nabijes ban momku a places muji i izvinjavas ka pasce neko
38k id be like.... Tolike si lice ne bitan i ne pitas se nista, covek je koristio prednost sto ima toster a ne kompjuter to je njegov problem a plus nije imao pov sto znaci automatski ban na 30 dana... prvi put cujem ko si ti a ocigledno si potpuno ne bitan lik

Walter Wilson

Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 42543 dobit će kaznu za P.D. 1.7
  • Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom