Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10701
Players nickname
Igi Jokovic
Suspect ID
32298
Date of violation
Sep 21, 2023
Time of violation
01:10
Proofs
https://streamable.com/c9zftr

Gori

Čućela
Player
Zelio bih da vidim pov od ovog igraca kako me pogadja 2/2 jer nikad ranije nije bio na eventima i nedavno se pojavio kako je par ljudi banovano za ban evadanje i sumnjam da je neciji novi account koji koristi nedozvoljene software-e. Htio bih da vidim pov da pokaze.

Nemanja Zajcev

Player
Player
Nakon pregleda zalbe trenutno NE MOGU zakljuciti zalbu.Zahtevam POV igraca 32298.
Ima rok 15h da dostavi snimak dogadjaja.​

Amir.

Player
Player
Zelio bih da vidim pov od ovog igraca kako me pogadja 2/2 jer nikad ranije nije bio na eventima i nedavno se pojavio kako je par ljudi banovano za ban evadanje i sumnjam da je neciji novi account koji koristi nedozvoljene software-e. Htio bih da vidim pov da pokaze.
sta ima tu cudno sta se trazi pov 😂

Mateo.

🔥
Player
sta ima tu cudno za kaciti

Beldin Who

Player
Player
GrandRP newsletter by Igi Jokovic (Koka Znahorka)

Orandz Murda

Player
Player
2 od 2 ko kuća sine, nzm sta ti nije jasno, niyuki ryomi obriso patos sa tobom.
Msm sve razumem prvi pick na nba draft-u al ono, al ono, moras jos malo da vežbaš te ferari pikove, jebigica sinak...

Beldin Who

Player
Player
2 od 2 ko kuća sine, nzm sta ti nije jasno, niyuki ryomi obriso patos sa tobom.
Msm sve razumem prvi pick na nba draft-u al ono, al ono, moras jos malo da vežbaš te ferari pikove, jebigica sinak...
navikao je da dobija 2 od 2, sav je na svoju mamu ljubi ga tata Smješko, mala je razlika između ovog lizača šupaka Igora i primača u šupak Dona :ROFLMAO:

Orandz Murda

Player
Player
navikao je da dobija 2 od 2, sav je na svoju mamu ljubi ga tata Smješko, mala je razlika između ovog lizača šupaka Igora i primača u šupak Dona :ROFLMAO:

Uf Don je maleni cinkaroš hahaaahahaha, malena landara, a sta cemo sa lukasovim misem koji mu ne radi ? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Orandz Murda

Player
Player
Bas cudno da tvoj lik posalje tvoj pov a onda sa ovog acca komentarises kako je dobar akaunt na kojem evadujes 5. put ali nema veze marko wagner šema
O čem pričaš, maleni dečače ?! :eek:😂😂

Vidis ovaj gore ti je Marko Vagner, ovaj desno ti je Niyuki Ryomi, a ovaj levo to sam ti ja brate, kapiraš sad maleni ? 😂

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom