By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!"Pobegao i upalio snimanje i vratio se"Ja ne znam sta se vi umislili da je vasa cela ulica, trcao sam pored vase kuce zato sto je moja odmah iznad i vi mi odbrojavate sekunde i pocinjete da pucate ja sam pobegao i upalio snimanje pa sam se vratio. I vi opet isto, odbrojavate mi sekunde niti sam na vasem podrucju niti sam bilo sta uradio da bi vi imali razlog da me ubijete. Pa sam namerno ostao ispred vase kuce jer me pucate bez razloga. Ne znamm o kakvom Fear RP-u i RPS-u pricate. Prvo bi trebali da naucite pravila pa tek onda nekom da solite pamet.
Ušao si na twink akaunt da bejtuješ jer si na forumu video da je naša porodica dobila warn za RDM , Admin će odlučiti , žao mi je što nemam pov kako je vaših 6 članova mene ubilo bez upozorenja.Ja ne znam sta se vi umislili da je vasa cela ulica, trcao sam pored vase kuce zato sto je moja odmah iznad i vi mi odbrojavate sekunde i pocinjete da pucate ja sam pobegao i upalio snimanje pa sam se vratio. I vi opet isto, odbrojavate mi sekunde niti sam na vasem podrucju niti sam bilo sta uradio da bi vi imali razlog da me ubijete. Pa sam namerno ostao ispred vase kuce jer me pucate bez razloga. Ne znamm o kakvom Fear RP-u i RPS-u pricate. Prvo bi trebali da naucite pravila pa tek onda nekom da solite pamet.
Mozes videti na mom profilu da je ovo prvi snimak koji sam ja okacio i da nikakve veze nemam sa vasim warnomVaš nepotpun video od danas je nama doneo warn kao porodici , a pritom to mi nismo radili kao porodica nego kao pojedinci ali pravila su pravila , dobili smo svoju kaznu , a ti idalje pokušavaš da nam smestiš warn.
Momak kao prvo,ti si stao na sred puta te blokirao put autima koji izlaze iz kuce.Oni su ti rekli da se sklonis ti nisi hteo,uperili su puske u tebe i rekli da se sklonis ti OPET nisi hteo da se sklonis cime ti ovde radis FearRP.Mozes videti na mom profilu da je ovo prvi snimak koji sam ja okacio i da nikakve veze nemam sa vasim warnom