Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Rieper
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 22, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0_Qn2sdfnEU

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Na pocetku klipa obratite paznju na lika koji sve vreme trci prima dmg i ne pada. Moguce da je neki glitch od servera ali je jako sumnjivo i verovatno je cheat, jer da je glitch dmg ne bi ni iskocio po skripti.

Druga situacija zamolio bih vas da obratite paznju na 02:18 klipa nišan je tačno na liku, lik ne prima metak. Nakon toga pozicija njegovog modela gleda pravo a ja sam desno od njega i metak ide desno wtf. i to mozete precizno videti na 02:20. i tu mislim da je cist hit box u pitanju lik uopste ne cilja u mene a pogadja me.

U prilogu dostavljam i screenshot gde se tacno vidi ono o cemu pricam.

trenutak pogotka lik ne prima dmg: lik ne nisani u mene pogadja me prvi put, a metak ide pored mene: lik me ubija puca pored mene takodje nisani pravo potpuno kontra od mene:

Last edited:

Dusan Prime

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.​

• Zahtevam POV sa eventa od igraca ID 43072.
  • Rok 12h

Brando Gagic

Player
Player
Ceo sam ti u bulju stavio pa u usta. Dzabe si se trudio za ovaj lep tekst rekao sam ti da je YAKUZA POSTENA FAMILIJA I DA CE SE PRICATI O NJOJ!!!! Nemoj da se sramotite da kacite nekog da nebi sad nasao kad smo nas dvoje pobili vas 9 na luci. Dobice vam i ovaj drugi ban samo da gospodin Mujo Simba pogleda sta je drugi admin odbio. Laku noc cika Brando

Status
Not open for further replies.
Top Bottom