Pov i samo da se zna onog drugog lika sam pucao jer nisam znao da je u gz
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kada vec kacis daj ceo pov gdje si me autom gurnio u crvenu travuPov i samo da se zna onog drugog lika sam pucao jer nisam znao da je u gz
druze ako imas pov ti okaci i kaznice nas offtopic kaznite hvalaKada vec kacis daj ceo pov gdje si me autom gurnio u crvenu travu
Aki Lazic zahtijevam ceo pov gdje me autom gurnio u crvenu travu također o mog druga 10887 je gurnio u crvenu travuPregled zalbe u toku!
ja ne znam o cemu ti pricas niko te nije gurnuo a ako jeste ti posalji pov i to je to ovo je dokaz da si prekrsio pravilo ne treba mi vise nista u povuAki Lazic zahtijevam ceo pov gdje me autom gurnio u crvenu travu također o mog druga 10887 je gurnio u crvenu travu
Ja zahtijevam cijeli pov jel ovo nije realno sta se događa mene i druga odgura autom bijelim u crvenu travu pa nas kaci ja ne mogu vjerovatija ne znam o cemu ti pricas niko te nije gurnuo a ako jeste ti posalji pov i to je to ovo je dokaz da si prekrsio pravilo ne treba mi vise nista u povu
Kaznite offtopic po 8 put ovo nije inf pa da imam pov jer je ovo dovoljno za kaznu cao momci kad umete da bezite eto vma a ako imate pov gde vas gazimo okaciteZahtevam ceo pov gde je gurnuo i mene to je bilo između robanja dome i mene
Druze nemam pov sto bi snimao dok igram kolekcionara koja logika?Kaznite offtopic po 8 put ovo nije inf pa da imam pov jer je ovo dovoljno za kaznu cao momci kad umete da bezite eto vma a ako imate pov gde vas gazimo okacite
onda ne lazi da sam te gazioDruze nemam pov sto bi snimao dok igram kolekcionara koja logika?
Steta sto nemam kontra pov pa bi vidjeli ko laze od sada shadowplay ce biti upaljen 24h samo zbog takvih kao sto si ti koji guraju u crvenu travicu pa robajuonda ne lazi da sam te gazio
vaziiSteta sto nemam kontra pov pa bi vidjeli ko laze od sada shadowplay ce biti upaljen 24h samo zbog takvih kao sto si ti koji guraju u crvenu travicu pa robaju