Govori mi lik MG celo vreme rm mi psuje i prebacuju me celiju do celije i to svakih 5min
To je to od mene Uzivajte mi Administracijo
To je to od mene Uzivajte mi Administracijo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa mozda da pojacate slusalice ili nesto ja cujem zvuk u POVMolimo dostavit POV sa zvukom imate rok 16h
Ja nemam pare sa microphone samo su do mene dosli i poceli nesto da psuju samo ovako govorit ali ja sam im pokusao nesto reci ali nista od tog ali kako da ti dam pov sa mojim zvukom nemam pare za micMolimo dostavit POV sa zvukom gdje se i vi cujete imate rok 16h
StaSelf report ahhahahhaah
Ocigledno na POV-u se vidi da mu drug radi BA.Pregled zalbe u toku
Sve cu ja da okacim ovo je samo pocetak moram samo na yt da objavim pa ces za mg i za hapsenje 1h 30min i za prebacivanje od celije do celije nemoj se ti brinut i psovanje imenom Kurcem nije isto lepo od tebe i od vas i to se vidilo na kameriOcigledno na POV-u se vidi da mu drug radi BA.
Dok nisu skripte ucitane on bjezi iz celije u celiju
sta sam ja ovde preksio a plus ti prvi mgas
Nije istina ja sam bio tiho i vi dolazite do mene i prebacite me u drugu celiju i to celi vreme i govoris mi ctrl v shift s tako da nemoj mi nist govorit vidi se sve na kamerici